Home STIRI STIRI Descopera Romania in siguranta!

Descopera Romania in siguranta!

Descopera Romania in siguranta!
Corina Naftanaila
Marţi, 17.08.2021
Freewheel este primul brand din Romania care ofera un pachet complet de asigurare pentru utilizatorii de vehicule electrice, trotinete electrice si hoverboard-uri!
Achizitia unui vehicul electric reprezinta o alegere importanta pentru oricine, iar siguranta este unul din cele cele mai importante aspecte atunci cand un utilizator de trotineta electrica este in trafic, insa acum, alegerea va fi mult mai usoara, pentru ca poti beneficia de pachetul de asigurari oferit de FreeWheel pentru orice vehicul electric marca Freewheel si Lexgo.

FreeWheel pune pret pe siguranta ta!

Incepand cu luna August, te poti plimba linistit cu trotinetele si hoverboard-urile electrice pentru ca FreeWheel vine in intampinarea ta cu un pachet complet de asigurari format din doua tipuri de asigurari distincte, ce te vor proteja atat pe tine, ca utilizator, in fata unei situatii neprevazute, cat si pe trecatori sau persoanele terte:

  • Asigurarea de „Raspundere Civila fata de terti" prin care esti acoperit in cazul in care produci daune materiale si/sau vatamari corporale tertilor, in timpul utilizarii trotinetei si/sau hoverboard-ului;
  • Asigurarea Personala de accidente, prin care esti protejat pentru vatamari corporale pe care le-ai putea suferi in timpul utilizarii trotinetei si/sau hoverboard-ului pe care tocmai l-ai achizitionat.
 trotineta

Poate te intrebi... Cum pot beneficia de asigurare? Este foarte simplu! Achizitionezi o trotineta electrica sau un hoverboard marca FreeWheel sau LexGo de la orice partener de pe teritoriul Romaniei si apoi intri pe site-ul asigurare.freewheel.ro, completezi formularul in doar patru pasi simpli si vei primi pe adresa de email pachetul tau complet de asigurare.

FreeWheel revolutioneaza piata vehiculelor electrice, fiind prima companie din acest segment ce pune la dispozitia clientilor sai un pachet complet de asigurari, ce se poate activa la cumpararea unui produs FreeWheel sau LexGo. FreeWheel nu ofera doar un produs, ci un pachet complet care sa ofere satisfactie, bucurie, emotie, sentimentul de libertate, dar nu in ultimul rand siguranta. De aceea, consideram ca acest pachet de asigurari ofera un grad de siguranta in plus unui utilizator de trotineta atunci cand acesta este in trafic. Pachetul de asigurari este incheiat prin intermediul Otto Broker, la asiguratorul Grawe Romania", a declarat Alexandru Dragoiu, Director General E-Boda si FreeWheel.

#Goodtoknow Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, in perioada 01 August - 31 Octombrie, FreeWheel va oferi acest pachet de asigurari GRATUIT, la achizitionarea de la orice partener de pe teritoriul Romaniei a unui vehicul electric marca FreeWheel sau Lexgo. De asemenea, pot beneficia de campania in curs si clientii care au achizitionat un produs FreeWheel sau LexGo incepand cu data de 01 iulie 2021. In acest caz, pachetul de asigurari va intra in vigoare dupa activarea beneficiului pe site-ul asigurare.freewheel.ro.

Cu vehiculele electrice marcile FreeWheel si LexGo esti complet protejat si poti fi relaxat sa descoperi Romania!

Newsletter