Home STIRI STIRI Descopera noua moda a verii in materie de petreceri pentru copii!

Descopera noua moda a verii in materie de petreceri pentru copii!

Descopera noua moda a verii in materie de petreceri pentru copii!
Andreea Baluteanu
Miercuri, 05.06.2019
Fie ca sunt ai tai, ai rudelor sau ai prietenilor, copiii merita rasfatati din plin. Iar o petrecere e cea mai buna idee. Asigura-te ca le serbezi ziua intr-un mod pe care nu il vor uita prea curand si te vor adora de-a dreptul, fie ca le esti mama sau matusa.

Noua nu ne mai ramane decat sa-ti sugeram cea mai tare moda atunci cand vine vorba despre organizarea petrecerilor de copii. Descopera mai jos tendinta care face ravagii acum si motivele pentru care sa o adopti si tu!

Animatorii de petreceri pentru copii, secretul aniversarilor spectaculoase

Cine nu si-ar dori ca prichindelul sau sa se gandeasca cu drag la aniversarea sa, iar ceilalti invitati sa o considere mereu un etalon in materie? Noi nu am spune „nu" acestui scenariu.

party

Daca „pe vremea noastra" era suficient sa pui copiilor la dispozitie un spatiu de joaca si sa gatesti ceva bunatati, azi o petrecere pentru copii nu mai e la fel de simpla. Pe de o parte, e un lucru normal, data fiind evolutia societatii. Pe de alta, parca ne-am dori sa revenim la aniversarile in care distractia era cuvantul de ordine si in care cei mici plecau de la party epuizati si fericiti, nu satisfacuti ca s-au delectat cu cel mai nou joc de PlayStation.

Animatorii de petreceri pentru copii sunt legatura dintre „atunci" si „acum". Stim ca nu mai poti pune tu la dispozitie toata distractia petnru cei mici, dar nici nu e indicat sa ii lasi in seama tehnologiei, oferindu-le acces la o tableta sau la un telefon mobil pentru a uita de ei cateva ore bune. Animatorii de petreceri pentru copii iti pot aduce „the best of both worlds" si iata de ce, in randurile de mai jos!

Ii distreaza pe cei mici.
E clar ca „buna ziua" ca scopul prioritar al unei animator de petrecere pentru copii este sa ii distreze pe prichindei. Din acest punct de vedere, acesti profesionisti sunt maestri. Charismatici, usor de placut de catre cei mici, cu experienta si dragoste pentru copii, ii vor amuza, ii vor implica in jocuri si le vor oferi unele dinte cele mai frumoase clipe din viata lor.

Ii educa pe cei mici. Multe dintre jocurile interactive pe care animatorii de petreceri pentru copii le pun la dispozitie sunt extrem de educative. Daca atunci cand eram noi mici mamele se rezumau sa ne lase sa ne jucam, considerand ca e suficienta scoala pentru a invata, acum joaca e asociata cu educatia in cel mai fun mod!

Sunt salvarea ta. Sa ne gandim la suita de atributii pe care le are o mama la petrecerea copilului ei: sa gateasca, sa ii supravegheze pe cei mici, sa evite certurile si cazaturile, sa imparta jucariile in mod egal sa-i distreze, apoi sa faca curat, sa stranga dupa ei si asa mai departe. Ai inteles scenariul. Daca apelezi la animatorii de petrecere pentru copii, te poti relaxa in perioada in care ei se ocupa de cei mici, bucurandu-te la randul tau de party. Doar o data pe an e aniversarea minunii tale!

Unde gasesti cei mai buni animatori de petreceri pentru copii din Bucuresti


Am inteles: animatorii de petreceri pentru copii sunt „la moda" in 2019. Insa, daca putem cadea de acord ca reprezinta o idee spectaculoasa, oferta de pe piata poate fi descumpanitoare.

Trebuie sa iti spunem ca, daca te orientezi doar dupa pret, e posibil ca experienta cu animatorii de petreceri pentru copii din Bucuresti sa nu fie chiar cea mai placuta. Atunci cand faci rabat la bani, faci rabat si la calitate, dar in detrimentul copilului tau. Din pacate, multe dintre serviciile puse la dispozitie la preturi „wow" presupun animatori neprofesionisti, costume deloc loiale personajelor intruchipate si, nu in ultimul rand, accesorii si jucarii concepute din materiale de proasta calitate, care pot dauna sanatatii copilului tau (cum este cazul cu vopseaua de pictat pe fata care poate provoca alergii atunci cand sunt alese sortimente toxice).

Nu se va intampla asa ceva daca alegi animatorii de petreceri pentru copii de la Ursulla. Iti garantam ca este cea mai buna oferta de pe piata din toate punctele de vedere. Ti-am pregatit mai jos cele mai bune argumente in acest sens!

Animatorii de petreceri pentru copii de la Ursulla sunt actori profesionisti. Prin urmare, au talent, sunt charismatici si vor cuceri orice copil. Mai mult, stiu sa interactioneze cu cei mici si sunt in stare sa aduca la viata cele mai tari scenete. Mai mult, povestile si scenariile sunt tesute la Atelierul de creatie Ursulla, iar animatorii sunt extrem de buni si atunci cand vine vorba sa improvizeze.

animatori petreceri copii

Animatorii de petreceri de la Ursulla „se pricep" la copii. Nu e suficient sa fii frumos si talentat, trebuie sa ai lipici la copii. Iar cei mici, cu sufletul lor curat, sunt cei mai buni judecatori din acest punct de vedere. In acest sens, animatorii de petreceri pentru copii de la Ursulla vin cu dragostea pentru cei mici si sunt apoi pregatiti de traineri profesionisti, care ii invata nu doar cum sa ii distreze pe prichindei, dar si cum sa vorbeasca cu ei, sa ii calmeze si sa medieze eventualele conflicte.

Animatorii de petreceri pentru copii intruchipeaza cele mai tari personaje
. Nu degeaba sunt cei mai tari animatori de petreceri pentru copii din Bucuresti! In portofoliul lor sunt inclusi idolii copiilor din toate timpurile: dragalasa Minnie, simpatica Alba ca Zapada, cutezatoarea Jasmine si al ei Aladdin, strengarul Peter Pan, dar si Iron Man, Capitanul America, Spider-Man sau personajele din „Razboiul Stelelor". Ne place mult ca echipa Ursulla studiaza mereu piata, asa ca poti fi sigura ca preferatul sau preferata celui mic isi vor regasi cu siguranta loc printre personajele intruchipate.

animatori clovn

Costumele animatorilor de petreceri sunt spectaculoase!
Am vazut atat de multe personaje care nu aveau nicio legatura cu cele originale, incat suntem extrem de pretentioase din acest punct de vedere. Ca sa te convingem, iti spunem ca animatorii de petreceri pentru copii de la Ursulla au la dispozitie costume originale, licentiate Disney sau Warner Bros, si credem ca e mai mult decat suficient.

Oferta Ursulla e wow! Ce ai la dispozitie in oferta standard? Jocuri interactive, modelare de baloane, pictura pe fata, tun de confetti, masina de baloane de sapun si un animator, la pretul de doar 120 de lei/ora. Desigur, poti plusa: consulta oferta de preturi animatori pentru copii din Bucuresti de pe animatori-petreceri-copii.ro si alege ceea ce iti place cel mai tare sau contacteaza Ursulla si propune un plan personalizat!

Siguranta copilului tau e pe primul loc. Ti-am povestit mai sus despre micile catastrofe ce pot avea loc atunci cand animatorii de petreceri pentru copii folosesc echipament neadecvat, dar la Ursulla nici vorba nu e de asa ceva. Dimpotriva! Culorile folosite la pictatul pe fata au aviz sanitar, brandurile fiind profesionale, cu certificat de conformitate, masina dubla de baloane utilizeaza lichid non-toxic si non-alergic special pentru copii, iar jocurile sunt adecvate pentru fiecare varsta in parte.

pictat pe fata

Insa, pana la urma, cea mai buna recomandare pentru Ursulla este zambetul imens de pe fata copiilor! Descopera si tu lumea magica a animatorilor de petreceri pentru copii si apeleaza la Ursulla pentru o aniversare pe care princhidelul la care tii nu o va uita niciodata!
Newsletter