Home STIRI STIRI De Sf. Maria, Bien Savvy va face cadou 2 zile de reduceri !

De Sf. Maria, Bien Savvy va face cadou 2 zile de reduceri !

De Sf. Maria, Bien Savvy va face cadou 2 zile de reduceri !
Karena
De Karena
Miercuri, 14.08.2013

Saptamana aceasta, ai doua zile la dispozitie pentru a cumpara o rochie de mireasa Bien Savvy la un pret redus !

Cu ocazia zilei de 15 august cand se sarbatoreste ziua Sfintei Marii si deschiderea sezonului de nunti, Bien Savvy a decis sa faca viitoarelor mirese un cadou minunat ! Saptamana aceasta, in loc de o zi, avem doua zile cand puteti cumpara o superba rochie de mireasa la un pret de vis ! Asa ca vineri, 16 august si sambata, 17 august, sa nu iti faci alte planuri, pentru ca esti asteptata in magazinele Bien Savvy pentru o sesiune de rasfat ! Nu uita sa te programezi din timp !

Rochia saptamanii in magazinele Bien Savvy este superbul model SWEET LOVE. Extrem de delicata si romantica, SWEET LOVE este una dintre cele mai populare rochii de mireasa din colectia LOVE STORY 2013, fiind o alegere minunata pentru un look de mireasa ravasitor. Imbina cu succes traditionalul si modernul, devenind o alegere versatila pentru mireasa care nu se indura sa renunte la traditie dar care isi doreste sa poarte o rochie care sa ii evidentieze cu succes personalitatea si dragostea pentru moda.

Sweet Love
 Sweet Love 2

Creata din dantela si tul, cu broderii pretioase demne de o regina, talia evidentiata cu detalii bijuterie si o trena care aminteste de nuntile caselor regale, SWEET LOVE este rochia perfecta pentru a incepe o noua viata impreuna cu alesul inimii tale ! Purtand aceasta superba rochie de mireasa poti sa fii sigura ca nimeni nu va uita ce mireasa frumoasa ai fost !

Te asteptam in magazinele Bien Savvy din Bucuresti, Constanta si Cluj, sau la Atelier Bien Savvy. Te rugam sa iti faci o programare din timp ca sa iti putem dedica in intregime atentia noastra.

Programari:

Bucuresti: 0757 370 108. Constanta: 0757 825 185. Cluj: 0757 415 563

*Oferta este valabila in limita stocului disponibil, la produsele selectionate.

Pentru mai multe detalii despre campania VIS by Bien Savvy accesati pagina de Facebook Bien Savvy .

Newsletter