Home STIRI STIRI Dany D lanseaza a doua piesa din Trilogia de los Besos No me mates

Dany D lanseaza a doua piesa din Trilogia de los Besos No me mates

Dany D lanseaza a doua piesa din Trilogia de los Besos  No me mates
Corina Naftanaila
Marţi, 29.06.2021
Cantaretul roman de reggaeton originar din Transilvania, Dany D „mi amor" lanseaza al doilea episod din Trilogia de los Besos, dupa Besos Criminales, piesa numita „No me mates".

„No me mates" il surprinde pe protagonistul nostru Dany D in cautarea iubitei sale, disparute fara urma. Actiunea videoclipului are loc atat in Romania, cat si in Mexic. Dany D interpreteaza rolului unui afacerist roman, ce angajeaza un detectiv particular pentru a-si cauta iubita, pe care o gaseste in cele din urma in Puerto Vallarta - Mexic.

Povestea de dragoste a celor doi te tine mereu in suspans, nelipsind actiunile imprevizibile ale personajului principal si acea doza de mister ce ne face sa vrem sa descoperim mai mult.

Productia muzicala este in colaborare cu Orlando di Pietro, nominalizat la premiile Grammy, recunoscut si pentru succesul melodiei Vivo pensando en ti - Felipe Pelaez & Maluma.
Scenariul, muzica si versurile videoclipului sunt semnate de Dany D.
Regia - Daniel Costache si Dany D
No me mates por favor! exclama DANY D „mi amor" in cel de-al doilea single al sau!

Check this out! -->> https://cutt.ly/hmoiD1o

Cine este Dany D?

Dany D este un cantaret, compozitor si actor din Transilvania, absolvent al facultatii de Teatru si Film "UNATC ILE Caragiale".
In 2006 a interpretat rolul lui Jesus in musical-ul "Jesus Christ Superstar" in regia lui Adrian Pintea, sub coordonarea muzicala si vocala a Sorinei Creanga. In 2010 a interpretat rolul lui Che in musical-ul "Evita".

Intre 2010 si 2015 a coordonat in limba romana si limba franceza spectacolul de teatru Cantareata Cheala de Eugen Ionesco, in care a si interpretat rolul domnului Martin.

In 2015 a facut figuratie speciala in filmul "See you soon" alaturi de Liam McIntyre, protagonistul din serialul HBO Spartacus.

In 2016 a fost concurent "X Factor Romania" primind 4 de DA. A fost vazut de Carla's Dreams ca un potential castigator al concursului.

In 2019 a jucat in filmul romanesc "Regina Maria" in regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretand rolul unui reporter.
Tot in 2019 s-a lansat in industria muzicala din Mexic cu scurta telenovela "Trilogia de los Besos" al carui prim episod/cantec se numeste "Besos Criminales".

Newsletter