Home STIRI STIRI Cunosti limba engleza la nivel avansat? Iata 3 joburi sigure si banoase

Cunosti limba engleza la nivel avansat? Iata 3 joburi sigure si banoase

Cunosti limba engleza la nivel avansat? Iata 3 joburi sigure si banoase
Corina Naftanaila
Joi, 04.02.2021
In anul 2020 cunoasterea limbii engleze a devenit o cerinta prioritara pentru orice loc de munca bine platit. Si nici nu este de mirare, dat fiind faptul ca aceasta este cea mai vorbita limba la nivel international. Insa cum iti poti monetiza cunostintele de limba engleza, mai ales daca esti la inceput de cariera iar CV-ul tau nu sta prea bine la capitolul experienta profesionala?

Iata 3 joburi pe care trebuie sa le iei in considerare daca esti vorbitoare de limba engleza la nivel avansat.

Meditator online

Daca esti o persoana rabdatoare si cu spirit pedagogic, poti castiga bani frumosi impartasind cunostintele tale de limba celor mai putin invatati. Mai ales in aceasta perioada, cand sistemul educational este impartit intre mediul online si sala de clase, parintii se pot simti coplesiti de valul de responsabilitati care vine la pachet cu inceputul anului scolar.

Fie din lipsa de timp sau din lipsa competentelor necesare, parintii prefera de multe ori sa apeleze la un meditator pentru a-si sprijini copilul in procesul de invatare a materiei respective, iar limba engleza nu este exceptia de la regula.
Avantajul este acela ca iti poti avea un program flexibil, iar sesiunile de meditatie pot fi tinute in mediul online. Potentialul castig lunar? Depinde doar de implicarea ta si de usurinta cu care poti transfera cunostintele tale invataceilor.

femeie fashion

Traducator /Translator

Chiar daca nu esti traducator autorizat, iti poti folosi cunostintele de limba engleza pentru a avea un venit suplimentar. Iti poti oferi serviciile de traducator atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, atata vreme cat rezultatul muncii tale este unul de calitate, iar clientii sunt multumiti. Exista diverse site-uri care ajuta freelancerii sa intre in legatura cu potentialii clienti, din diferite domenii.

In plus, platformele de streaming precum HBO sau Netflix sunt mereu in cautare de colaboratori care sa se ocupe de traducere si subtitrare, ceea ce poate deveni o activitate prolifica, dar si distractiva.

Model de videochat non-adult

In topul listei celor mai bine platite joburi care se bazeaza pe cunoasterea limbei engleze, este cel de model de videochat. Desi prejudecatile sociale inca blameaza industria videochatului, castigurile lunare care pot depasi 10.000$ reprezinta motivatia principala a celor care doresc sa duca o viata fara griji financiare. Iar contextul nici nu ar putea fi mai potrivit pentru inceperea unei cariere in videochat, dat fiind faptul ca ceea ce la inceput era asociat unui serviciu erotic, acum se apropie tot mai mult de zona Influencerilor in Social Media.

Desi perceptia generala asupra subiectului videochat este inca aceea ca "trebuie sa te dezbraci pentru a face bani", in realitate lucrurile se afla intr-o continua schimbare. Jobul de model online se bazeaza pe abilitatile de comunicare in limba engleza, de aceea un nivel avansat de limba reprezinta un mare avantaj in atingerea obiectivelor financiare propuse.

Avantajul unui astfel de job? Daca esti suficient de muncitoare si alegi sa colaborezi cu un studio de videochat specializat in formarea modelelor de top, nu-ti va lua mai mult de un an sa ajungi la un venit lunar recurent de 10.000$.

Newsletter