Home STIRI STIRI Cum sa te pregatesti pentru luna de miere. 5 lucruri de care vei avea nevoie

Cum sa te pregatesti pentru luna de miere. 5 lucruri de care vei avea nevoie

Cum sa te pregatesti pentru luna de miere. 5 lucruri de care vei avea nevoie
Ana Munteanu
Vineri, 18.05.2018
Nunta iti va solicita multa atentie, efort si energie. Luna de miere este ideala ca sa iti incarci bateriile, insa, ca totul sa mearga perfect, va fi nevoie de cateva pregatiri. Cu toata agitatia caracteristica pregatirii unei nunti, poti uita acasa lucruri importante. De aceea, e bine sa nu te grabesti, ca sa ai impreuna cu sotul tau o luna de miere cat mai frumoasa. Uite cateva lucruri pe care ar trebui sa le incluzi in bagajul pentru luna de miere:
1. Un costum de baie cu stil

Multe din cupluri aleg pentru luna de miere destinatii pe malul marii sau, cel putin, sa petreaca niste timp la piscina. Dupa stresul care vine la pachet cu ziua nuntii, poate fi foarte relaxant sa petreci timp in apa si la soare. De aceea, e important sa iei cu tine un costum de baie , insa unul potrivit ocaziei. Include in bagaj unul in care te simti confortabil, dar si care sa iti placa suficient de mult incat sa te simti vesela si mai increzatoare atunci cand il porti. Daca mergi la plaja, nu ar trebui sa uiti nici alte lucruri necesare, cum ar fi protectia solara, o geanta de plaja in pas cu tendintele, un prosop mare, ochelari de soare si o palarie.

   

2. O tinuta speciala pentru prima cina din luna de miere

Prima cina din luna de miere este o ocazie speciala, care ar trebui tratata ca atare. De aceea, e bine sa alegi de acasa o tinuta speciala pentru acest eveniment, potrivit brides.com. Pentru aceasta ocazie, ar putea fi potrivita o rochie, fiind mai feminina si mai romantica. Pe de alta parte, nu trebuie sa tratezi conventiile ca pe obligatii. Partenerul tau te-a ales pentru stilul tau, asa ca daca pe tine te reprezinta alte tinute vestimentare, nu ezita sa le porti. Nu uita sa tii totusi cont de vreme si de cat de formal este restaurantul in care veti cina.

3. Lenjerie intima deosebita

In luna de miere, nu poti lua cu tine orice lenjerie intima. Atmosfera vacantei in doi depinde de mici detalii, precum acesta. Pentru luna de miere, este ideala lenjeria intima cu un aer seducator sau chiar provocator. E bine sa surprinzi, insa nu e nevoie sa te aventurezi catre modele prea extravagante. Nu lenjeria intima trebuie sa fie vedeta. Ea doar ajuta la crearea unei atmosfere deosebite.

4. Produse, aparate si accesorii pentru par

Deseori, luna de miere este o ocazie ideala pentru fotografii, asa ca nu ar trebui sa eziti sa faci cat mai multe. Ca acestea sa devina amintiri la care tii, e bine sa arati cat mai prezentabil pe parcursul zilei. Atunci cand suntem in vacanta si incepem sa ne aranjam dupa dus, realizam cate lucruri ne lipsesc, lucruri care ne-ar fi fost utile. Nu trebuie insa sa exagerezi, altfel vei ajunge sa cari prea multe bagaje dupa tine. Pune samponul, balsamul si masca de par in sticlute mici, de calatorie. Ia cu tine o perie si un singur aparat de coafura, fie acesta placa, ondulator sau perie electrica.

5. Epilatorul

Avand in vedere ca durata medie pentru o luna de miere este intre 7 si 9 zile, cu siguranta vei avea nevoie sa te ocupi de firele de par nedorite. Ai putea dori sa iei cu tine epilatorul, lamele de ras sau crema depilatoare, in functie de preferintele tale. Important este sa nu uiti de acest aspect, in special daca urmeaza sa mergeti intr-o destinatie mai retrasa.

Newsletter