Home STIRI STIRI Cum sa iti planifici nunta fara sa o iei razna? Iata cateva sfaturi!

Cum sa iti planifici nunta fara sa o iei razna? Iata cateva sfaturi!

Cum sa iti planifici nunta fara sa o iei razna? Iata cateva sfaturi!
Georgiana V Popa
Luni, 15.04.2019

Ai uneori impresia ca ziua nuntii tale ar putea fi mai mult un dezastru iminent decat o experienta uimitoare, de neuitat din viata ta? Nu e de mirare ca ai aceasta impresie cu toata aglomeratia din jurul organizarii nuntii tale. Iata insa cateva trucuri pentru a scapa de stresul de dinainte de nunta si a incepe sa te bucuri de pregatirile pentru acest eveniment deosebit. Sa o luam frumos de la inceput!

Incepe fiecare zi cu bucurie

Te temi de ceea ce va aduce fiecare zi noua? Ce va merge prost? Renunta repede la astfel de ganduri negative. In asemenea cazuri, corpul tau incepe sa elimine inamicul numarul unu - cortizolul, hormonul stresului. La expunerea pe termen lung, acesta are efecte adverse, de exemplu asupra tensiunii arteriale, a tractului digestiv sau asupra tenului. Dureri de burta, de cap si cosuri, peste tot unde te uiti chiar in ziua nuntii tale? Asta nu o vrei!

Incepe dimineata cu calm si cu omasca de fata. Vei ajuta tenul tau sa se pregateasca pentru marea zi prin faptul ca vei incepe ziua relaxand. Bucura-te de cafeaua de dimineata in timp ce lasi masca sa actioneze, nu uita nici de un mic dejun echilibrat si sa iti programezi indatoririle pe ziua respectiva. Cu un cap calm si o lista in mana, totul va fi mult mai simplu.

Responsabilitatile de dimineata

Incearca sa nu iti bati capul cu responsabilitatile de dinainte de pranz, cu toate apelurile telefonice de la viitoarea soacra, de la salonul cosmetic sau de la coafor. Tine minte ca acestea sunt doar lucruri marunte, la urma urmei, nu esti prima si nici ultima mireasa din lume si daca cele dinaintea ta au facut fata acestei perioade grele, vei reusi si tu! Transforma fiecare clipa libera, de exemplu in timp ce astepti in salonul de cosmetica, intr-un timp placut, facandu-ti masajul mainilor.

unghii

Este placut si relaxant sa iti masezi pielea cu o crema parfumata. In plus, atat mainile, cat si fata sunt supuse unui stres excesiv in aceasta perioada. Daca mainile tale sunt foarte uscate, incearcavaselina cu un miros placut, care iti va hrani pielea si o va face mai moale. Masajul nu va dura mai mult de un minut, iar mirele va aprecia cu siguranta pielea matasoasa atunci cand iti va pune inelul pe deget.

Odihna de dupa amiaza

Cea mai grea parte a zilei - dimineata si majoritatea dupa-amiezii - a trecut. Bucura-te de faptul cum ai reusit sa iti gestionezi activitatile din timpul zilei, cum se micsoreaza lista cu responsabilitati si fa-ti bucurie cu o mica recompensa. Relaxeaza-te cu picioarele in sus! Nu e nimic mai rau decat picioare grele si obosite cateva zile inainte de nunta. Si crede ca, ziua nuntii va fi un test greu pentru ele. Apeleaza lacrema pentru picioare obosite. Ofera picioarelor un sentiment de racorire confortabil, care va elimina sentimentul de picioare umflate iar tu poti inchide ochii timp de cel putin cateva minute si sa astepti pana cand crema se absoarbe iar muschii se relaxeaza. Crede ca, vei aprecia acest lucru si in timpul dansurilor fara sfarsit din ziua nuntii! Asa-i ca astepti cu nerabdare acest lucru?

O seara relaxanta

Vine partea cea mai placuta a zilei, seara. Toate lucrurile pe care ti le-ai planificat pe ziua de azi sunt deja in urma ta iar pe tine te asteapta o alta zi provocatoare. Cred ca astepti cu nerabdare o baie fierbinte bine meritata, nu-i asa? Baia este locul cel mai potrivit pentru regenerare. Umple cada cu apa calda, adaugasare de mare, aprinde cateva lumanari in jur. Parfumul captivant, intunericul si apa calda linistesc corpul si mintea, iar ingrijorarile dispar odata cu apa drenata.

relaxing

Dupa odihna mintii, este randul pentru regenerarea muschilor obositi de la fuga continua cu gentile de cumparaturi in mana. Masajul este un mare ajutor in lupta impotriva stresului si a muschilor obositi. Si ce poate fi mai placut? De data aceasta il poti implica si pe partenerul tau iubit, ce zici. Foloseste un ulei de masaj pe baza naturala si lasa-te rasfatata. Putin romantism seara cu o picatura de pasiune este cea mai buna recompensa pentru toate eforturile din timpul zilei.

masaj

Subliniat si memorat, meriti din plin cel putin o ora de relaxare pe zi. Daca simti ca aceasta este o pierdere de timp, pe care altfel l-ai putea folosi mai util cu aranjarea de treburi in jurul nuntii, acest lucru nu e adevarat. Fiecare pas mic pentru confortul tau este un pas mare inainte spre idei bune, situatii neasteptate mai bine gestionate si ajuta sa iti asiguri o zi de nunta ca in vis. Bucura-te din plin de marele tau DA!

Newsletter