Home STIRI STIRI Cum sa invingi clasicul si banalul in materie de cadouri

Cum sa invingi clasicul si banalul in materie de cadouri

Cum sa invingi clasicul si banalul in materie de cadouri
Karena.ro
Miercuri, 21.03.2018

Diversitatea cadourilor nu cunoaste limite in anul 2018. In prezent, se pune accentul pe ideile ingenioase, neasteptate care sa starneasca reactii pe masura. Amuzamentul este reactia pe care trebuie sa mizam in alegerea unui cadou. Cu siguranta exista si la acest capitol niste reguli de care trebuie sa tinem cont. In caz contrar, exista riscul ca efectul sa fie fix opusul celui dorit.

Asadar, iata ce trebuie sa avem in vedere atunci cand luam decizia de a face cadouri haioase.

Persoana destinatara a cadoului nostru

Acesta este de fapt si un punct de plecare atunci cand pornim la cumparaturi. Trebuie sa luam in considerare in ce relatii ne aflam cu persoana in cauza si daca tipul de legatura ne permite sa depasim limita cadourilor clasice.

Este important sa respectam relatia construita intre noi si in acelasi timp sa starnim amuzamentul. Acesta este un element de finete, care trebuie tratat cu delicatetea corespunzatoare. In acest sens, daca persoana careia doresti sa ii faci un cadou amuzant este chiar seful tau, trebuie sa fii foarte atent la alegerea cadoului in sine. Te poti lega in acest sens de o amintire comuna sau de o gluma la care amandoi ati ras si v-ati amuzat copios pe seama ei. In acest fel, este imposibil sa dai gres, iar seful tau va aprecia atitudinea ta eleganta si ingenioasa de a-i arata respectul si aprecierea.

Daca trebuie sa ii iei un cadou haios mamei tale, cu siguranta lucrurile trebuie privite mult mai detasat. Este simplu de inteles de ce, pentru ca este mama ta si te va iubi mereu neconditionat. Totusi, nu trebuie sa ne relaxam complet si sa tratam problema cu superficialitate, pentru ca scopul in sine al unui cadou este surpriza si reactia neasteptata.

In acest sens, se poate opta pentru un obiect util unei adevarate gospodine, care sa ii usureze munca si in acelasi timp sa starneasca un zambet la coltul gurii. Ori, de ce nu, pentru un lucru care sa ii reflecte personalitatea si in acelasi timp sa o faca sa rada. Ar fi cea mai reusita combinatie, pe care cu siguranta ar aprecia-o ca atare.

Umorul trebuie gustat si in viata de cuplu. Poate ca mai mult ca oricand dupa o anumita perioada, pentru a evita ca rutina si monotonia sa se instaleze in relatia voastra. Atunci cand destinatarul cadoului este chiar partenerul/a nostru de viata, poti sa dai curs liber imaginatiei. Il cunosti cel mai bine si stii exact ce l-ar putea face sa zambeasca chiar si peste ani. De exemplu, articolele haioase care sa sugereze viata amoroasa pe care o aveti si careia ii adaugati mereu putina sare si piper. Ideea ca nu va plictisiti niciodata in pat poate fi simbolizata prin obiecte inspirate si amuzante.

Iar cand vine vorba de un prieten/prietena, ei bine, aproape ca nu exista bariere in alegerea unui cadou haios. Este indicat sa ne punem creativitatea si imaginatia in functiune si sa il/o surprindem in cel mai neasteptat mod. Ne putem orienta in acest sens dupa o trasatura caracteristica sau un hobby pe care il practica. Cu siguranta ca rezista la glume indraznete si le gusta, chiar daca cadoul trimite cu gandul la un complex pe seama caruia v-ati amuzat impreuna.

3 Idei inedite de cadouri haioase

Clopotelul Ring for a kiss

clopotelul ring for a kiss

Este ideal pentru cuplurile care doresc sa mentina flacara iubirii aprinsa peste ani si ani. Romantic, este preferat de indragostitii care vor sa isi suprinda partenerul de fiecare data cu ceva nou. Nici macar nu trebuie sa fie vreo ocazie speciala pentru a face un astfel de cadou. Cu un design atragator, clopotelul este mic si rosu, din care poti suna pentru a-i semnaliza celuilalt ca iti doresti un sarut. Desigur, jocul poate merge mult mai departe...

Pixul seringa gigant

pixul seringa gigant

Prietena ta te-a anuntat ca a fost admisa la facultatea de medicina? Nu mai sta pe ganduri si fa-i cadou un pix gigant. Mai mult ca sigur va ocupa un loc special pe biroul din cabinetul ei medical chiar peste multi ani. Lichidul din interior de culoare rosie simbolizeaza sangele, insa pasta este albastra. Asadar, este cu adevarat util cadrelor medicale, captand atentia prin dimensiunile sale deosebite.

Banda crime scene

Banda crime scene

Inainte sa faci un asemenea cadou, trebuie sa te asiguri ca destinantarul tau gusta umorul negru. Mai ales daca este un pasionat al filmelor politiste, poti sa fii sigur ca va aprecia ideea ta ingenioasa. Banda este confectionata din plastic si este folosita de regula pentru a delimita zona in care a avut loc o crima de accesul publicului larg. Mesajul inscriptionat pe banda Do not cross iti da fiori, dar in acelasi timp te si amuza. Poti sa faci gluma asta familiei tale, prietenului sau iubitului tau.

Cadourile haioase sunt idei cool in anul 2018 imbratisate de oamenii care doresc sa iasa din conventional. Decat sa alegi ceva obisnuit este de preferat ca misiunea ta sa aiba ca efect voie buna si rasete.

3gifts.ro gazduieste in acest sens numeroase cadouri care pot aduce bucurie in sufletul celui drag.

Newsletter