Home STIRI STIRI Cum poti sa ai cea mai frumoasa coafura de mireasa in Craiova

Cum poti sa ai cea mai frumoasa coafura de mireasa in Craiova

Cum poti sa ai cea mai frumoasa coafura de mireasa in Craiova
Georgiana V Popa
Miercuri, 30.01.2019
Cand suntem mirese, stim cu toate ca daca locuim intr-un oras anume, cautam cu siguranta cel mai bun loc pentru a ne face o coafura de mireasa Craiova , ceea ce inseamna ca tot ce ne dorim in acel moment din viata noastra este sa stralucim. Ei bine, stralucirea nu poate fi decat daca alegi sa colaborezi cu cea mai buna echipa din domeniu. In urma unei discutii cu Mara Contor ( hairstylist cu o experienta de peste 15 ani) ni s-a spus ca o coafura perfecta e cea pe care si-o doreste mireasa.

" Daca reusesti sa ii oferi clientei coafura visata si sa fie in tendinte, atunci te poti numi cel mai de succes hairstylist, ca nu exista decat o cheie spre multumire: Ca acel client sa isi primeasca produsul finit asa cum mi si l-a dorit".coafura

 

Dar cum poti sa ai cea mai frumoasa coafura de mireasa?

Primul pas pentru a obtine o coafura de mireasa perfecta este sa stii sa iti a stilistul. Stilistul este cel care iti poate oferi sfaturile prin care sa iti spuna ce te prinde bine dupa forma fetei, de ce o coafura trebuie facuta altfel, dar si echipa, care intr-un salon conteaza foarte mult, ne zice Mara Contor de la salonul ei din Craiova, maracontoracademy.ro
"Primul pas pe care l-am facut dupa experienta acumulata de-a lungul anilor, a fost sa fac in permanenta cursuri noi ca sa tin pasul cu noile tendinte si exclusiv cu cerintele clientelor.

Astfel ca orice dorinta a fost indeplinita de catre mine sau echipa mea. Ca sa ofer cat mai mult timp miresicilor, mi-am format o echipa focusata pe nevoile lor. Astfel ca astazi ma bucur de cele mai multe aprecieri din partea fostelor miresici care mi-au trecut pragul salonului. Iar ca sa aiba un meniu de salon complet, m-am gandit ca achizitionand accesorii pentru coafuri in voga, o sa aduc un plus si o alta valoare coafurilor pe care le fac. Si asa a si fost!" Clientele ei chiar sunt incantate.

coafura pondar bl

Salonul de coafura de ocazie din Craiova - Mara Contor Academy avand ca servicii de baza: machiaj, gene, extensii de par, styling, manichiura si cosmetica este unul dintre cele mai bune dintre cele locale din Craiova, si astfel ca daca va doriti un par frumos, servicii de calitate, de care sa fiti mandre, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti cu intelepciune salonul care va poate oferi servicii minunate pentru o zi atat de importanta, ca ziua cand deveniti mirese. Acestea fiind spuse, nu tine decat de alegerea voastra, locul unde va faceti coafura de splendoare pe care o meritati.

Newsletter