Home STIRI STIRI Cum poti face bani usor in timpul liber

Cum poti face bani usor in timpul liber

Cum poti face bani usor in timpul liber
Corina Naftanaila
Miercuri, 08.01.2020
Daca esti studenta sau deja lucrezi full-time si vrei sa iti suplimentezi veniturile, acest lucru nu trebuie sa iti fie foarte greu, indiferent de orasul in care te afli. Ideal este sa gasesti o activitate care iti place foarte mult, astfel incat sa te si relaxezi in timp ce mai aduni bani pentru tine. Iar daca vei avea o munca sustinuta, poate vei ajunge i la venituri mult mai consistente.
Indiferent de scopul tau, nu uita un lucru esential: sanatatea ta este prioritara. Trebuie sa iti dozezi foarte bine energia de-a lungul unei zile si in weekend-uri, astfel incat sa nu ajungi la epuizare cronica, la episoade depresive sau la apatie. Atunci cand simti ca e prea mult, nu ezita sa spui „Stop!". Degeaba muncesti continuu timp de doua luni daca apoi nu mai ai energie sa faci nimic. Trebuie sa detii mereu controlul, sa ai grija de tine, sa te hranesti corespunzator si sa alegi foarte bine beneficiarii serviciilor tale. Iata ce ai putea face pentru a castiga bani in mod eficient intr-un timp scurt:

Machiaje profesionale

Daca ai de gand sa iti sacrifici weekend-urile, poti obtine cu lejeritate cateva sute de lei la fiecare sfarsit de saptamana. Make-up-ul profesional a devenit un „must have" pentru femeile de toate varstele, indiferent de statutul social. Daca ai si disponibilitatea de a te deplasa la domiciliul clientei, atunci totul ar trebui sa mearga ca pe roate. Ideal ar fi sa urmezi un curs de specialitate, sa te uiti la foarte multe tutoriale de machiaj si sa exersezi zilnic.

machiaj profesionist

Apoi, ai neaparat nevoie de produse cosmetice de calitate, de la baze de machiaj cu silicon pana la batoane anticearcane, fonduri de ten in mai multe nuante si mascara. Detalii aici! In plus, trebuie sa iti achizitionezi si benzi de gene artificiale, precum si casete „fir cu fir". De obicei, dupa absolvirea oricarui curs in domeniu, ti se ofera un set de pensule si de aplicatoare, precum si indrumarea necesara pentru a face cele mai bune alegeri.

Pentru a fi eficienta, cumpara-ti de la inceput o cutie de make-up pentru transportul sau depozitarea produselor cosmetice. De asemenea, investeste intr-un smartphone de calitate, fie el si la mana a doua, pentru a putea poza fiecare machiaj. Nu uita sa iti creezi si o pagina dedicata pe retelele de socializare, unde poti organiza concursuri in care sa oferi diverse premii. Aceasta este o buna strategie de marketing prin care vei reusi sa iti atragi destul de usor clientela si sa te faci cunoscuta.

Supravegherea copiilor

Daca iti plac copiii sau ai avut grija de fratii tai mai mici, s-ar putea ca aceasta activitate sa ti se potriveasca ca o manusa. Poti sa te inregistrezi pe site-uri speciale pentru dadace sau in grupuri cu sute de mii de membri, pe care le gasesti cu usurinta pe orice retea de socializare. Acolo poti posta un anunt in care sa motivezi de ce ai vrea sa ai grija de micutii altora, specificand daca preferi sa supraveghezi bebelusi sau copilasi mai mari. In anuntul tau, pune accent pe calitatile tale, specifica daca ai experienta, enumera jocurile si activitatile care iti plac, precum si disponibilitatea ta privind programul. De asemenea, ar fi bine sa citesti cateva bloguri de parenting, precum si recomandari de carti adecvate unor categorii de varsta diferite.

dadaca

Parintii ar face orice pentru copiii lor, iar oferta in acest domeniu nu este deloc una generoasa. Asa ca indrazneste sa ceri suma care te-ar face sa te simti confortabil, chiar si peste tariful obisnuit (10-13 lei pe ora). In momentul in care va veti cunoaste, adopta o atitudine pozitiva, zambeste cat mai mult si nu ignora copilul, chiar daca parintii sunt in preajma. Daca esti nonconformista, incearca sa adopti un machiaj cat mai natural, ascunde-ti tatuajele si amana sa iti vopsesti parul verde neon. Prima impresie chiar conteaza, iar multi adulti sunt destul de conservatori, mai ales in Romania.

Indiferent de modalitatea aleasa pentru a-ti amortiza cheltuielile, nu uita sa te rasfeti in fiecare zi. Fie ca alegi sa mananci cateva patratele din ciocolata preferata, sa te uiti la seriale online sau sa iti cumperi bilete la teatru si stand-up comedy, nu uita ca tu esti cea mai importanta investitie a ta!

Sursa foto: pexels.com

Newsletter