Home STIRI STIRI Cum arata noul magazin Bam Boo din Afi Palace Cotroceni

Cum arata noul magazin Bam Boo din Afi Palace Cotroceni

Cum arata noul magazin Bam Boo din Afi Palace Cotroceni
Raluca Cristea
Vineri, 17.08.2012
Bam Boo Romania, cel mai cunoscut si indragit lant de magazine de cadouri si decoratiuni interioare, inaugureaza, pe 9 august, cea de-a 15-a locatie, in AFI Palace Cotroceni. Magazinul le ofera clientilor produsele cu care deja s-au obisnuit, dar intr-un spatiu nou, cu un concept de amenajare modern si inovator.

Cea mai noua locatie bam boo pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de produse. Fie ca sunt in cautarea unui cadou sau a unor obiecte de decoratiuni pentru dormitor, camera copilului, bucatarie, baie sau gradina, acestia pot alege din peste 2.500 de produse. De asemenea, doritorii pot admira sau cumpara obiecte de mobilier, textile, rame si albume foto, cutii de bijuterii, felicitari, seturi cosmetice si produse de aromaterapie. In plus, clientii se vor bucura saptamanal de produse noi, cu preturi prietenoase.


Noutatea absoluta este reprezentata de conceptul de amenajare realizat de designerul cu experienta internationala, Brandon Lee. Designul este unul modern, ce imbina inovatia cu atmosfera primitoare a unui magazin, oferind o experienta a cumparaturilor plina de caldura.

„Conceptul inovator al noului magazin bam boo reflecta tendintele actuale din domeniul designului interior. Atentia pentru detalii, combinatia de culori si materiale, precum si schema de iluminare imbie la explorare si relaxare. Rezulta astfel un spatiu confortabil, dar functional, care ofera o experienta de cumparaturi placuta si prietenoasa. Astfel, speram ca fiecare client se va regasi in designul spatiului ale carui caracteristici cheie sunt modernismul, armonia si caldura.", a declarat designerul Brandon Lee.  

In prezent, bam boo opereaza 15 magazine deschise in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara. Reteaua de distributie este completata de magazinul online, www.bamboo.ro , deschis in anul 2011. Incepand cu anul 2012, compania ofera si posibilitatea operarii de magazine bam boo in sistem de franciza.


Lantul de magazine Bam Boo a fost lansat in anul 2003, devenind unul dintre primele branduri care s-au impus pe segmentul de decoratiuni interioare si cadouri de pe piata din Romania, datorita inovatiei si originalitatii ofertei.  

Newsletter