Home STIRI STIRI Cum alegi produsele specific destinate pentru curatenie si dezinfectare

Cum alegi produsele specific destinate pentru curatenie si dezinfectare

Cum alegi produsele specific destinate pentru curatenie si dezinfectare
Karena.ro
Joi, 15.03.2018

In trecut, cu o mai mica disponibilitate ca producatorii sa isi expuna gama de produse, romanii erau limitati cand venea vorba de diverse lucruri necesare traiului. Produsele de curatenie se limitau la 2 variante si rareori puteai gasi ceva mai scump, mai bun, mai eficient. Dar ne multumeam cu ce aveam. Din fericire, la ora actuala lucrurile sunt total schimbate.

Doar sa nu iti doresti sa te interesezi de gama de detergenti profesionali de curatenie poti spune ca nu ai ce alege. Mai mult decat varietatea in domeniu, este vorba de si de o calitate imbunatatita a acestor tipuri de produse. Ramane poate doar problema achizitiei celor de inalta clasa. Spre exemplu, astfel de produse folosite in domeniul HoReCa si nu numai sunt mai greu accesibile pentru utilizatorii casnici. Sau cel putin erau, pana cand clinit.ro a schimbat regula jocului.

Produsele de curatenie uzuale versus cele profesionale

Nu numai cu numele exista anumite produse ce au menirea sa atinga cote mai inalte ale calitatii in curatare si dezinfectare. Este vorba de cele certificate ca pot indeplini aceasta sarcina, produse care au trecut de teste specifice in acest sens. Cum isi da insa seama un utilizator ca ceea ce foloseste este benefic, cu efecte reale? Cum recunoaste un produs profesional?

Ingredientele pot fi cele care prin simpla comparatie demonstreaza complexitatea cu care se adreseaza un produs utilizarii sale intr-un anume scop. De regula compozitia unor astfel de detergenti este imbunatatita, iar producatorii nu se sfiesc sa aminteasca de fiecare data ca au o formula noua pe care se bazeaza.

Marea majoritatea a acestor tipuri de produse se bazeaza pe glicerina, contin de asemenea ingrediente ce protejeaza suprafetele, le curate, insa puterea acestora se echilibreaza la capitolul abraziune. In unele cazuri includ si arome diverse, pentru ca experienta utilizatorului sa fie una placuta. Extractele diverse aduc si ele o nota de parfum castravete, ceai, fructe etc.

Spus pe scurt, detergentii profesionali se detaseaza de clasa comuna prin astfel de produse de calitate sporita, cu ingrediente complexe ce pot curata mai profund. In plus, acestea sunt perfect adaptate mediului si suprafetelor concrete. Cu alte cuvinte, sunt specific create pentru a curata, dezinfecta o anume suprafata, fara sa ii afecteze calitatea si proprietatile aspectuale si nu numai, dupa utilizare. Formulele sunt imbunatatite astfel ca s-a redus la maximum posibil reactiile adverse.

Costurile detergentilor profesionali si de ce nu trebuie sa va sperie

Poate ca pretul ceva mai mare a produselor de curatare profesionale poate fi partea de inconvenient in cazul unora. Totusi, acestea se justifica pe deplin, intrucat la mijloc sta eficienta a ceea ce se foloseste. La asta se adauga si calitatea, dublata si de explicatia faptului ca detergentii profesionali sunt de regula vanduti in cantitati mai mari.

Asadar, cu o cantitate mai mare, dar concentratie pe masura, utilizatorul poate avea parte de beneficii extinse daca alegerea sa vizeaza clasa de detergenti profesionali. Mai cu seama pentru cei mai sensibili sau pasibili de alergii, curatarea spatiilor si dezinfectarea frecventa sunt pasi necesari ce tin la distanta starile asociate cu alergiile greu de suportat. Chiar si in lipsa acestui context conteaza nevoia de a mentine un grad de curatenie ce tine la distanta microbii.

Cand o astfel de preocupare este ceea ce va pana cand clinit.ro este o recomandare. Aici se vor gasi astfel de produse, cu o completare perfecta a ceea ce inseamna echipamentele si accesoriile, articole diverse care ajuta si ele la realizarea misiunii de curatenie. Se adreseaza celor din mediul HoReCa unele produse fiind special concepute pentru aceasta clasa, cum sunt cosmeticele cat si utilizatorilor casnici. Diversitatea de produse este un alt semn ca aici se vor gasi toate cele necesare spre a indeplini ca la carte misiunea de curatenie si dezinfectare, cat si mentinerea acestora.

La ora actuala, asa cum Clinit ofera un exemplu, produsele de curatenie pot fi achizitionate online. Sunt la indemana si asteapta sa fie alese dupa bunul plac si nevoia fiecaruia. Daca pana la un moment dat acestea erau mai greu accesibile, acum sunt practic mai usor ca oricand posibil de ales. Cu responsabilitatea vizata in ceea ce priveste nevoia de detergenti pentru anume medii, clinit.ro nu poate fi decat un aliat pentru fiecare.

Newsletter