Home STIRI STIRI Cucereste-ti prietenii cu Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking

Cucereste-ti prietenii cu Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking

Cucereste-ti prietenii cu Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking
Andreea Baluteanu
Vineri, 30.03.2018
Te uiti rapid la ceas si realizezi ca mai ai doar o ora sa pregatesti ceva bun pentru cina din aceasta seara. Prietenii tai si-au anuntat vizita inca din timp, dar rutina si task-urile zilnice te-au facut sa uiti de intalnirea mult asteptata. Mamma mia!

Iti pui sortul, scoti cartea de bucate si apelezi la un specialist: Tefal OptiGrill®+ Snacking & Baking - maestrul bucatar cand vine vorba de cele mai delicioase si rapide retete.

Calculezi fiecare pas si pui la cale cel mai bun plan ca sa iti impresionezi prietenii. Extrem de atent cu ingredientele, OptiGrill®+ Snacking & Baking este prevazut cu un senzor automat pentru gatit, iar timpul de pregatire si temperatura sunt reglate automat, in functie de grosimea si numarul de portii de pe suprafata sa.

Tefal OptiGrill®+ Snacking & Baking are 6 programe automate (burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie si peste), un mod manual cu 4 nivele de temperatura si unul pentru alimente congelate.

Reteta tarta cu afine

Gratarul electric de la Tefal este prevazut cu un indicator luminos ce permite monitorizarea precisa a preparatului tau: mov pentru preincalzire, albastru, apoi verde, la inceputul gatitului, galben, atunci cand alimentul este putin preparat (rare), portocaliu pentru mediu si rosu pentru bine gatit (well done). La finalul sesiunii de gatit, acesta emite un semnal sonor pentru a te anunta cand mancarea este pregatita asa cum iti place.

Dedicat iubitorilor de cooking, acesta include un accesoriu de coacere ce permite posibilitati nelimitate pentru gatit. The sky is no more the limit!

Una Pizza da vero artista

Cine poate refuza o pizza pregatita ca in Napoli? Cu 4 nivele de temperatura, OptiGrill® Snacking & Baking iti ofera optiuni nelimitate de gatire, de la legume la carne, in functie de gustul fiecaruia. Deci, pizza cu blat italian sau blat pufos?

Desert - Prajitura fina cu afine
Masa a fost un succes de rasunet. Cat timp acestia isi verifica news feed-ul, creeaza un deliciu gustos si rapid ce va deveni viral pe social media.

Tefal OptiGrill®+ Snacking & Baking

Cum o poti pregati? Pune intr-un bol faina, untul, zaharul pudra si adauga laptele pentru a obtine aluatul. Selecteaza modul manual si lasa-l la copt pentru 10 minute.

In paralel, pregateste compozitia: mixeaza crema de branza, smantana, branza de vaci si zaharul brun. Adauga ouale, apoi compozitia peste blatul de biscuiti si presara afinele deasupra. Seteaza OptiGrill® Snacking & Baking pe nivelul 2 si in doar 45 de minute poti savura un desert delicios.


Nu te preocupa de curatenia de dupa! Gratarul si accesoriul de coacere se curata foarte usor, fiind compatibile cu masina de spalat vase.

Now is time to relax!

***
Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

Newsletter