Home STIRI STIRI Cu Tefal esti pregatit pentru gatit

Cu Tefal esti pregatit pentru gatit

Cu Tefal esti pregatit pentru gatit
Ioana Marinescu
Vineri, 10.12.2021

Care este momentul tau preferat din zi? Ar putea fi oricare, insa, stim ca ne gandim la acelasi lucru deoarece o masa delicioasa preparata cu Tefal nu are cum sa nu intre in top momente savuroase! Mai ales atunci cand poti castiga premii si experiente de neuitat. Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te in campanie!

 

Cu Tefal esti pregatit pentru gatit

Cumpara orice tigaie, cratita sau oala Tefal pana la 19 decembrie 2021 si inscrie factura/ bonul fiscal pe tefal.ro/pregatitpentrugatit  iar premiile te asteapta indata!

Pentru ca un dish sa iasa perfect, ai nevoie de ingrediente de calitate si ustensilele potrivite. Astfel, Tefal iti completeaza experienta desavarsita a pregatirii unei mese delicioase si pune la bataie, prin tragere la sorti, trei seturi cu plita si hota de ultima generatie. Gatitul devine o joaca cu premiile Tefal!

Gustul oricarui preparat prinde „culoare" in mainile unui Chef. Cu iscusinta si pricepere, un Chef poate sa transforme si cea mai banala reteta in ceva spectaculos, si totodata delicios! Acum ai sansa de a te bucura de o cina extraordinara gatita de Chef Adrian Hadean si cazare intr-un hotel din Bucuresti.

Odata ce avem ustensilele si dorinta de a gati, mai avem nevoie de ingrediente de calitate ce te imbie si iti trezesc simturile, asa cum numai un preparat fantastic o poate face. In fiecare zi, pana la finalul campaniei, poti castiga unul dintre cele doua premii instant: voucher pentru ingrediente gourmet in valoare de 200 lei! Te apuci de gatit cu produse alese de tine!

#Goodtoknow Daca te abonezi la newsletter ai o sansa in plus la tragerea la sorti, deci nu mai sta pe ganduri!

Descopera noua generatie de tigai Tefal

Cele 3 tehnologii inovatoare ale noii game de vase de gatit Tefal G6  iti vor imbunatati orice preparat, redefinind standardele in materie de experienta culinara si gust. Noul indicator Thermo-SignalTM este conceput special pentru o gatire perfecta, acesta schimbandu-si culoarea in rosu intens, in momentul in care tigaia a atins temperatura optima pentru gatit.

Odata cu noua generatie de tigai G6 Unlimited, vei fi bucuros sa afli ca zgarieturile nu mai sunt o problema! Un avantaj important consta in posibilitatea utilizarii spatulelor metalice, ce reprezinta un plus pentru oricine.
Invelisul antiaderent din titan rezistent va proteja tigaia ta la fiecare folosire, fiind proiectat pentru utilizarea intensa de zi cu zi. De asemenea, cu Tefal vei putea gati fara griji, suprafata unica antiaderenta este 100% sigura pentru sanatatea ta, fara PFOA, cadmiu sau plumb, aprobata pentru contactul cu alimente.

Deoarece o difuzie uniforma a caldurii este esentiala pentru a obtine preparate perfecte, tehnologia bazei de inductie avansata Thermo-FusionTM+ asigura o mai buna distribuire a acesteia, pentru gatit rapid si uniform.

Bucura-te de preparate delicioase cu Tefal G6 si inscrie-te in campanie!

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.
Pentru mai multe informatii, viziteaza tefal.rofacebook.com/TefalRomania  sau instagram.com/tefalromania/

Contact PR:
Andreea Preda, PR Specialist | Pure Media Solutions
Tel. 0720.862.149 andreea.preda@puremedia.ro
Contact Groupe SEB

Adriana Maxim, Trade Marketing Specialist | Groupe SEB Romania

Tel. 0758.231.799 almaxim@groupeseb.com

Newsletter