Home STIRI STIRI Cu bebelusul la nunta - cum ne pregatim, cum va ajuta Little Prints

Cu bebelusul la nunta - cum ne pregatim, cum va ajuta Little Prints

Cu bebelusul la nunta - cum ne pregatim, cum va ajuta Little Prints
Corina Naftanaila
Luni, 19.07.2021
Dupa ce deveniti parinti va imaginati ca veti mai avea cateva escapade fara bebelus. Ba chiar v-ati dori sa va mai rupeti de acest cotidian. Totusi se intampla uneori ca prezenta la un eveniment precum o nunta sa fie indispensabila, iar fara micul print nu plecati nicaieri. Fie ca este dependent de sanul mamei sau pentru ca nimeni nu reuseste sa il calmeze in perioadele sale de planset, va asumati ca urmatorul eveniment sa fie in trio - cu bebelusul dupa voi.
Un astfel de moment cere o pregatire ca la carte. Pentru ca nu veti pleca de acasa fara suzete Bibs - mai bine un set de doua -, fara cateva bavetele si haine de schimb. Arsenalul de lucruri necesare pe care parintii le poarta mereu cu ei pentru cel mic, este unul mai mare. Geanta bebelusului este mereu plina cu servetele, lapte, haine, scutece si cate si mai cate.

Nunta alaturi de bebelus nu este misiune imposibila

Desigur, nu este simplu, dar nici imposibil. Si daca va ganditi ca acesta va fi un eveniment unic dar nu singular, poate primul dintr-un lung sir de petreceri de la care cel mic nu va lipsi, veti prinde si mai mult curaj.

Pregatirile vor fi la fel de intense. Insa veti descoperi la Little Prints ca bebelsuzeteusii au si ei moda lor si aceasta este dictata nu doar de materiale premium si de design dragalas, ci si de atentia pentru detalii. Cu alte cuvinte, nu orice este potrivit de a oferi celui mic si nu orice tesatura merita sa ii atinga pielea delicata.

 

Ce sa alegi pentru ca tinuta sa fie una speciala? Eshop-ul Little Prints iti aduce branduri premium internationale, printre care Finn+Emma, Mushie, Bibs sau brandul propriu. Ai de unde alege ceva special.

Banderole si ochelari de soare

Fetitele sunt mereu rasfatate cu banderole colorate cu print care mai de care. O varietate de astfel de accesorii regasim la Little Prints. Sunt absolut delicioase, intr-o paleta de culori variata incat sa gasiti rapid ce se potriveste cu tinuta adultilor.

Cat despre ochelarii de soare, acestia fac deliciul celor mari cand ii vad pe ochii copiilor. Au motive florale si aduc un plus de valoare tinutei. Atat pentru baieti, cat si pentru fete, ochelarii de soare la o nunta de vara sunt un must-have.

Unele accesorii de care aveti nevoie oricum, pot fi alese din randul celor sofisticate. Vorbim despre suzete si bavete, aproape indispensabile indiferent de momentul din zi. Little Prints are in colectiile sale disponibile seturi a cate doua, bavetele elegante cu insertii din dantela, modele cu print floral si in plus bavetele reversibile. Din ratiuni practice veti adora aceasta idee!

Cat despre suzete, daca cel mic este deja fan al acestora, cele de la Bibs vor fi next level, un level up fata de orice altceva ati incercat de pe piata. Sunt din silicon sau latex natural, sunt moi si flexibile si delicioase din cate se pare caci sunt acceptate imediat de copii. Acestea au design clasic, culori interesante si forma tetinei ideala pentru a calma si cel mai iritat bebelus - pentru ca imita sanul mamei si este deci ceea ce bebelusul are nevoie cand simte nevoia de confort si alinare.

Party sa fie!

Nu uitam totusi ca un cadru festiv precum o nunta este o petrecere in adevaratul sens al cuvantului. Oricum suna distractia in cazul parintilor, in mod cert pentru bebelus trebuie sa fie ceva distractiv. Inarmati-va cu jucarii si mai ales daca sunteti la etapa bebe roade tot.

Tot la Little Prints veti gasi jucarii de dentitie. Au forme atractive si rol practic - il atrag prin forma si culoare pe bebelus, astfel incat sa il tina ocupat. Si ii va prii sa le foloseasca atunci cand are dureri gingivale, in perioada de eruptie dentara. Astfel de jucarii sunt atent lucrate, au fost gandite sa fie prietenoase cu mainile mici ale bebelusilor. Little Turtle, stelute sau inimioare, in culori variate, ar trebui sa faca parte din trusoul cu care plecati la eveniment.

Un lucru este cert si anume ca aceasta aventura poate fi una mai placuta daca aveti la indemana tot ce va trebuie pentru zen-ul celui mic. Micul prints sau mica printesa poate fi rasfatat/a cu produsele de la Little Prints!

Newsletter