Home STIRI STIRI Costumul de baie perfect, in functie de destinatia de vacanta

Costumul de baie perfect, in functie de destinatia de vacanta

Costumul de baie perfect, in functie de destinatia de vacanta
Corina Naftanaila
Vineri, 31.05.2019
Daca te-ai decis deja asupra destinatiei de vacanta, atunci trebuie sa-ti pregatesti deja si bagajul, mai ales costumul de baie. Si cu siguranta vrei sa fii in trend la malul marii, nu? SevenSins.ro prezinta 4 trenduri in beachwear, in acord perfect cu vacanta ta.

Retro in Grecia, Italia sau pe Riviera franceza

Daca ai ales ca destinatie de vacanta pentru vara aceasta una dintre aceste trei destinatii, atunci stilistii recomanda un costum de baie cu accente retro. In functie de silueta si de preferinte, poti opta fie pentru un costum one piece, cu volane, fie pentru unul in trei piese, cu pantalon scurt. Accesorizate cu palarii cu boruri largi sau cu o bandana, color block sau in dungi, tinutele vor face furori pe plaja.

costum de baie negru

Minimalism in destinatii exotice

La fel de populare pentru vacanta 2019 sunt destinatiile exotice. Bali, Indonezia, Thailanda, Hawaii si nu numai se numara printre preferintele iubitorilor de soare. Pentru aceste destinatii, stilistii recomanda tinute minimaliste, costume de baie cu decupaje, imprimeuri animal print si pareo fluide. Pe SevenSins.ro gasesti si cromatica in acord cu aceste tendinte de vacanta: vie, puternica, statement. Astfel, printre culorile recomandate se numara: rosu, galben solar, verde crud, albastru electric, fucsia.

Printuri in Maroc, Turcia sau Egipt

Agitatia si soarele acestor destinatii sunt fascinante pentru romani de ani. Si anul acesta Turcia este in topul preferintelor romanilor, iar costumul de baie care va face furori sub soarele arzator trebuie sa contina imprimeuri. Plecand de la turcoaz, cu accente solare de galben, dar si cu o paleta cromatica ce duce cu gandul la valurile marii, de la verde la albastru, acestea poarta o croiala indrazneata, fie cu cupe minimaliste, sireturi, benzi care evidentiaza silueta sau decupaje generoase in cazul costumelor de baie intr-o singura piesa.

Stilish in vacante urbane

Pentru weekendurile in care preferi sa stai la piscina, in oras, sau pentru escapadele urbane in city break, stilistii SevenSins.ro recomanda costumele de baie in doua piese stilish, cum ar fi cele din catifea sau cele in culori pastelate, cu buline ori dungi. La fel de apreciate vor fi si costumele intr-o piesa cu imprimeuri urbane si croieli clasice, care acopera mai mult din pielea expusa la soare.

costum de baie in 2 piese colorat

Tu unde pleci in vacanta?

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima si costume de baie. Din 2009, magazinul a vandut peste 200.000 de piese de lenjerie si costume de baie catre clienti din toata tara.
SevenSins.ro ofera marimi de la S la 4XL, astfel incat sa se potriveasca oricarei siluete. Materialele folosite sunt elastice, moi, placute la atingere, iar la majoritatea costumelor de baie in doua piese slipul este dublat pentru un plus de discretie. De asemenea, multe costume de baie au cupe intarite, cu burete detasabil. Colectia de costume de baie Sevensins.ro este disponibila online cu livrare in toata tara pe www.sevensins.ro/costume-de-baie/ si in showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, Bucuresti.

Newsletter