Home STIRI STIRI Club Tefal lanseaza noul catalog de produse

Club Tefal lanseaza noul catalog de produse

Club Tefal lanseaza noul catalog de produse
Corina Naftanaila
Marţi, 02.07.2019
Hot summer news! Vrei sa "bucataresti" preparate apetisante si sa experimentezi retete pline de savoare? Perfect! Te invitam in Club Tefal sa descoperi noul catalog de produse, pentru ca aici, pasiunea pentru gatit iti este mereu rasplatita.

Pas cu pas mai aproape de inovatie

Hai alaturi de noi si devino membru in Club! Fa-ti cont pe clubtefal.ro, cumpara pana la 31 decembrie orice produs Tefal de bucatarie care se baga in priza, inscrie bonul sau factura pe Club Tefal si primesti un numar de puncte egal cu 10% din valoarea cu TVA a achizitiei. Cand ai strans numarul necesar de puncte, schimba-le cu "ajutoarele" disponibile pe site.

adrian hadean

Noul catalog iti pune la dispozitie 18 produse si include aparate utile pentru casa: tigai, fiare de calcat, cutite si storcatoare. Iti poti completa colectia de "ustensile" cu un blender, o oala sub presiune ori poate o cafetiera! Pregateste lista de cumparaturi si cand ai acumulat suficiente puncte, alege-ti orice "iti face cu ochiul".
In plus, ti-am pregatit o multime de surprize si tips & tricks pentru combinatii delicioase, numai bune cand ai "Chef sa fii CHEF" la tine acasa.

Alimenteaza-te cu entuziasm! Chef Adrian Hadean iti impartaseste din secretele sale si te inspira sa creezi preparate cu gust autentic. Sigur nu vei duce lipsa de provocari culinare inedite! Asadar, fii gata sa faci parte dintr-o comunitate pentru care gatitul inseamna pasiune!

Ce spui, ne vedem in Club? :)

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Newsletter