Home STIRI STIRI Chocotelegramele, vedete in noua colectie de ciocolata de Craciun de la Ciocolissimo

Chocotelegramele, vedete in noua colectie de ciocolata de Craciun de la Ciocolissimo

Chocotelegramele,  vedete in noua colectie de ciocolata de Craciun de la Ciocolissimo
Andreea Baluteanu
Joi, 14.12.2017
Chocolissimo, unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolata belgiana premium din Romania, se remarca nu numai prin calitatea deosebita si gustul intens, dar si prin varietatea formelor pe care le ia ciocolata. Noua colectie de Craciun are drept vedeta Chocotelegrama, adica litere si semne de punctuatie din ciocolata cu care poti transmite mesaje speciale, si mai ales dulci, catre cei dragi.

Literele din ciocolata pot fi folosite pentru a crea un mesaj personalizat, prin intermediul configuratorului de pe site. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativa cu simboluri de sezon si nu numai.

 

Colectia de Craciun, dulce pentru toti

Pe langa mesajele dulci sub forma chocotelegramelor, in colectia de Craciun a Chocolissimo se mai regasesc praline, figurine din ciocolata, cutii cu gravura, trufe, nuci, fructe in ciocolata, calendare de Craciun cu ciocolata si seturi de ciocolata si accesorii.

ciocolt

Colectia deliciilor de Craciun din acest an este extrem de vasta, astfel incat orice pofticios poate face sau primi un cadou pe masura preferintelor sale. Selectia inedita cu tematica de sarbatoare este potrivita pentru toate gusturile si include batoane de ciocolata, calendare de Craciun cu ciocolata, bomboane cu umpluturi inedite savuroase, ciocolata calda, dar si alaturari de ciocolata si vin sau accesorii.

Cutiile de ciocolata, creativitate dulce pentru fiecare stil

Cutiile de ciocolata de pe Chocolissimo sunt personalizabile in multe forme inedite. De la cutii din lemn cu gravura, pana la cutii cu tabla pe care se poate scrie cu creta, de la ambalaje cu un design minimalist, pana la ambalaje vesele si colorate, cutiile cu praline, tablete de ciocolata sau figurine din ciocolata de la Chocolissimo vor atrage atentia celor care le primesc prin rafinament, iar continutul lor ii va seduce iremediabil prin gustul fin si memorabil al ciocolatei.

cioco

Despre Chocolissimo

Povestea Chocolissimo este strans legata de pasiunea pentru ciocolata prin explorarea traditiilor vechi de secole, de productie a ciocolatei veritabile belgiene. Colectiile au la baza ciocolata belgiana premium, cele mai bune si aromate ingrediente naturale, dar si o deosebita atentie la detalii pentru crearea de produse din ciocolata remarcabile si memorabile.

Chocolissimo a luat fiinta in anul 2004 in Polonia, apartinand grupului MM Brown. Astazi compania opereaza in mai multe tari europene ca producator si distribuitor de produse din ciocolata de nisa. Produsele Chocolissimo sunt create in ciocolaterii traditionale din Franta, Belgia, Germania, Tarile de Jos, Elvetia si chiar Madagascar si Australia, de maestri ciocolatieri cu experienta, dupa retete traditionale bine pastrate.

Din 2014 Chocolissimo a intrat si pe piata din Romania , oferind peste 300 de tipuri de produse din ciocolata, realizate manual in ateliere traditionale: praline, ciocolata de baut, fondue de ciocolata, trufe si fructe in ciocolata. Fiecare produs Chocolissimo este placere pura, servita cu emotii sincere si senzatii puternice.

 

Newsletter