Home STIRI STIRI Cele mai sic tiare pentru mirese, in trend anul acesta

Cele mai sic tiare pentru mirese, in trend anul acesta

Cele mai sic tiare pentru mirese, in trend anul acesta
Andreea Baluteanu
Luni, 03.07.2017
De cand Kate Middleton a purtat o superba piesa Cartier atunci cand si-a unit destinul cu printul William, tiara de nunta a inceput sa fie din ce in ce mai populara. Acest accesoriu traditional este adesea asociat cu familiile regale, iar modelele care te lasa fara grai si pe care printesele le poarta la evenimente importante sunt dovada acestei afirmatii. Tiara iti ofera un aer nobil si te face sa te simti ca o printesa in cea mai importanta zi din viata ta.

Pe langa rochia de mireasa si buchet, diadema este urmatorul accesoriu spre care iti indrepti atentia. Totusi alegerea coronitei nu este atat de usoara, deoarece aceasta trebuie sa se potriveasca atat cu rochia, cat si cu coafura pe care o vei avea in ziua nuntii. Odata stabilite aceste lucruri, o trecere in revista a modelelor in tendinte ar trebui sa incheie etapa de informare. Urmatorul pas este alegerea in sine, iar pentru acest lucru trebuie sa stii, in primul rand, cu ce model vrei sa te evidentiezi in cea mai importanta zi a vietii tale.

Magazinul online gift FOR YOU iti usureaza munca si iti ofera cele mai frumoase modele de tiare in tendinte din acest an. Chiar si cele mai sofisticate mirese isi pot gasi tiara perfecta dintre modelele de tip coronita, panglica sau agrafa. In functie de stilul coronitei, poti alege o diadema aurie sau argintie, cu perle sau cristale translucide.

Cele mai sic modele de tiare pentru mirese

Tiara tip coronita

 tiara tiara 3

Tiara Exquisite Pearls,www.giftforyou.ro, 140 de lei

www.giftforyou.ro, 209 lei




Tiara tip coronita este, de obicei, alegerea majoritatii femeilor. Este simpla, iti ofera siguranta si o poti alege dintr-o gama variata de modele. Cu perle sau cu cristale, nimic nu poate fi prea stralucitor pentru un asemenea eveniment. Delicatetea acestor modele poate fi observata in atentia pentru detaliu si in modul in care toate piesele sunt imbinate. Poti alege o diadema cu banda dubla sau simpla, un model sofisticat, detaliat sau, din contra, un model delicat, care sa nu iasa in evidenta atat de mult.

Aceste diademe se potrivesc de minune mireselor care vor sa aiba un aer boem si romantic in ziua cea mare. Desprinse din povestile cu printi si printese, aceste tiare iti ofera un aer fermecator si iti evidentiaza coafura unica.

Tiara tip bentita, cu panglica

tiara cu panglica tiara cu pamglica
tiara cu panglica
Tiara Antique Touch,

www.giftforyou.ro, 179 de lei


www.giftforyou.ro,

159 de lei


www.giftforyou.ro,

239 de lei



Designul extravagant este nelipsit si in acest an. Culorile clasice sunt inlocuite de nuante puternice, care sa atraga toate privirile asupra ta. Rosul este noul alb, motiv pentru care aceasta varianta este atat de dorita de mirese in acest an.

Daca iti doresti o tiara sofisticata si delicata in acelasi timp, atunci neaparat trebuie sa alegi un model cu panglica. Aceasta poate fi ascunsa sub cosite sau poate fi impletita in par, oferindu-ti un aer unic si fermecator. In functie de nuanta de tiara pe care o alegi (aurie, argintie sau rosie), asigura-te ca restul accesoriilor sunt din acelasi material si ca au aceeasi nuanta. O miresa trebuie sa fie un exemplu de rafinament si bun-gust, iar asortarea accesoriilor este una dintre reguli.

Tiara tip agrafa

tiara agrafa tiara agrafa tiara agrafa

Tiara agrafa Extravaganza,

www.giftforyou.ro,

179 de lei


Tiara agrafa Flower Pearl,

www.giftforyou.ro,

140 de lei

www.giftforyou.ro,

145 de lei


Modelele de tiara tip agrafa iti dau acel je ne sais quoi", un aer sofisticat, specific strazilor Parisului. Este accesoriul ideal pentru mireasa moderna, genul de femeie independenta, care impresioneaza prin stilul ei unic. Poti alege gingasele perle pentru a te insoti in cea mai frumoasa zi din viata ta sau, din contra, cristalele fermecatoare, care iti vor pune in evidenta coafura.

Orice mireasa trebuie sa straluceasca in ziua nuntii. Un model de tiara care sa se potrivesca restului tinutei nu este doar un moft anul acesta, ci un must-have! Pe giftforyou.ro vei gasi cele mai frumoase modele de tiare, care sa te vor face sa arati ca o zeita in ziua cea mare!

Newsletter