Home STIRI STIRI Cele mai populare dansuri de societate la Arthur Murray

Cele mai populare dansuri de societate la Arthur Murray

Cele mai populare dansuri de societate la Arthur Murray
Georgiana V Popa
Joi, 07.02.2019
Cele mai populare dansuri practicate de studentii scolii de dans Arthur Murray Bucuresti sunt Salsa, Rumba, Vals si Tango Argentinian. Alegerile romanilor sunt astfel diferite fata de preferintele studentilor scolilor de dans Arthur Murray din Statele Unite, care aleg cu precadere dansuri alerte precum Swing sau Hustle, iar pentru dansurile lente, Foxtrot.

Dansurile de societate -ballroom dances cum sunt numite in America -sunt foarte populare peste tot In lume, Insa preferintele sunt influentate de diferentele culturale semnificative Intre pasionatii de dans de pe mapamond. La studiourile de dans din New Jersey, de exemplu, aprope toti studentii incep cursurile de dans cu Hustle si Swing. In Bucuresti, majoritatea Incep cu Salsa si Rumba si pe masura ce avanseaza, experimenteaza si alte stiluri de dans" declara Andrei Fusea, Profesor de Dans Arthur Murray Bucuresti.

dansuri arthur m

Cele mai dorite beneficii ale dansului de societate

Dansul este o modalitate prin care ne putem exprima emotii, trairi sau ganduri intr-o maniera artistica, indiferent de varsta biologica. La Scoala de dans Arthur Murray, accentul predarii este pus pe beneficiile dansului.
Beneficiile fizice, legate de postura, tonifiere si reducerea greutatii sunt obiectivele urmarite de majoritatea studentilor, in timp ce beneficiile psihice si sociale sunt considerate o surpriza placuta pe care o descopera pe parcurs. Relaxarea, buna dispozitie, socializarea si distractia in evenimente sunt apreciate de cei care danseaza frecvent si experimenteaza ansamblul delectii de dans de la Arthur Murray - lectii private, lectii de grup si sesiuni de petrecere.

Dansurile dragostei sau cum sa-ti surpinzi partenerul in luna iubirii

Dansurile romantice precum Rumba (dansul dragostei) sau Tango (dansul pasiunii) sunt ideale pentru cuplurile care cauta sa petreaca timp impreuna si sa regaseasca bucuria de a se concentra pe partener.

dansuri de societate

Majoritatea cuplurilor care incep sa danseze au dificultati la a renunta la control si a urma regulile lead -follow din dansurile de societate. In timp, acestea dezvolta capacitatea de a se intelege din priviri, intre parteneri se creeaza un nivel de intimitate care are rolul de a-i face sa coopereze. Astfel comunicarea de cuplu se imbunatateste considerabil dupa doar cateva lectii.

Dansul devine astfel un cadou pe care si-l daruiesc in cuplu, timpul alocat partenerului avand o contributie importanta la sanatatea relatiei.Tot mai multe cupluri merg impreuna la dans pentru a-si imbunatati comunicarea, iar februarie este momentul cel mai bun pentru a se dedica unei astfel de activitati si implicit, partenerului -spune Andrei Fusea.

Arthur Murray Bucuresti propune cuplurilor sa-si daruiasca lectii de dans in luna iubirii. Prin gift-card-ul Winter Special , disponibil in aceasta perioada, puteti darui doua lectii private, patru lectii de grup si lectii de party, cu reducere de 50%.

dansuri de societate

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.
Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum "Dirty Dancing", "Scent of a Woman", "Beauty and the Beast", "Dance with me".

scaoala dans

Newsletter