Home STIRI STIRI Ce trebuie sa garanteze husele GalaxyS6 edge + ?

Ce trebuie sa garanteze husele GalaxyS6 edge + ?

Ce trebuie sa garanteze husele GalaxyS6 edge + ?
Karena.ro
Vineri, 10.03.2017
Cu siguranta, majoritatea persoanelor din ziua de azi detin cel putin un smartphone. Ei bine, este un lucru bine cunoscut ca aceste telefoane de o inteligenta dovedita necesita si o ingrijire minutioasa in comparatie cu telefoanele din trecut.

Daca odinioara telefonul era scapat si intra des in contact cu suprafete dure sau rigide, nu apareau efecte foarte mari asupra acestuia. In prezent insa, smartphone-ul este extrem de sensibil, mai ales pentru ca un display crapat va impiedica proprietarul telefonului sa il utilizeze in parametri optimi sau sa beneficieze de toate functiile de care acesta dispune.
Cum protejezi un model de telefon precum este Samsung Galaxy S6 edge + ?

Ei bine, o persoana care detine acest tip de telefon va sti cu siguranta ca dimensiunile acestuia sunt mult mai mari dect in cazul unui alt tip de Samsung mai vechi. Din acest motiv, specialistii in accesorii pentru modele de telefonie mobila, asa cum sunt cei de la stifler.ro, recomanda cu incredere alegerea unei huse originale galaxy s6 edge +, care sa se potriveasca si sa se muleze perfect pe marimea smartphone-ului.

Care este avantajul unei huse originale? Diferenta dintre un model de husa fake si una originala este in primul rnd materialul din care acestea sunt realizate, care la rndul sau determina gradul de protectie asigurat telefonului respectiv. O husa dintr-un material slab se va largi imediat si la primul impact nu va proteja nici ecranul cu touchscreen al smartphone-ului, nici lateralele acestuia (carcasa propriu-zisa).

Care sunt avantajele oferite de huse galaxy s6 edge + utilizatorilor?

Atunci cnd se doreste a fi achizitionata o husa pentru acel model de Samsung Galaxy s6 edge +, in primul rnd utilizatorul ia in calcul gradul de protectie asigurat de aceasta. Specialistii in accesorii mobile de la Stifler cuprind in cadrul site-ului lor (stifler.ro) numeroase modele de huse ce asigura, in mod optim, un grad de protectie ridicat.

Bineinteles, atunci cnd ne referim la gradul de protectie, trebuie sa luam in calcul si acest aspect in ceea ce priveste ecranul sensibil al smartphone-ului. Desi o husa asigura evitarea cu succes a efectelor privind impactul cu suprafete solide, ecranul poate dezvolta o sensibilitate crescuta si la cea mai mica lovitura se va crapa. O solutie in astfel de situatii este acel model de husa de tip 360, care include si o folie de protectie a ecranului. Aceasta este extrem de utila in special in cazurile in care telefonul interactioneaza cu lichide, evitndu-se astfel riscul de a se defecta.

De asemenea, un alt aspect important, pe care utilizatorii unui astfel de telefon Samsung Galaxy S6 Edge + il au in vedere, este faptul ca neatentia privind protejarea telefonului nu este asigurata de clauzele specificate in majoritatea certificatelor de garantie a telefoanelor achizitionate. Din acest motiv, husele de tipul celor portofel asigura o protectie mult mai eficienta a intregului telefon din toate punctele de vedere.

Cu siguranta trebuie mentionat ca o husa potrivita va fi aceea care indeplineste toate cerintele din punctul de vedere al protejarii oferite dispozitivului, dar se bucura si de un design pe placul utilizatorului.

In cazul in care se doreste achizitionarea unei huse galaxy s6 edge +, echipa stifler.ro pune la dispozitia celor interesati numeroase modele incntatoare pe site-ul sau, care vin insotite si de un certificat de garantie.

Articole asemănătoare
Newsletter