Home STIRI STIRI Ce trebuie sa ai mereu in portfard cand calatoresti

Ce trebuie sa ai mereu in portfard cand calatoresti

Ce trebuie sa ai mereu in portfard cand calatoresti
Corina Naftanaila
Miercuri, 03.03.2021
Poate ai observat ca, de multe ori, cand iti pregatesti bagajul pentru o calatorie, cea mai mare provocare este sa decizi de ce cosmetice ai neaparat nevoie. Fie ca este vorba de iesiri de weekend cu persoana iubita, luna de miere sau o vacanta cu ocazia aniversarii, bagajul iti face adesea cele mai mari probleme.

Trusa de voiaj trebuie sa contina acele cosmetice si produse de ingrijire de care ai nevoie in fiecare zi, pentru o rutina de beauty sanatoasa si corecta. Iata cateva dintre aceste elemente necesare oricarei femei:

Paleta de farduri

Indiferent ca te machiezi simplu, in nuante neutre sau ca esti pasionata de machiaje colorate si extravagante, paleta preferata este un must in portfard. Evita sa iei cu tine mai multe palete, deoarece nu vei avea timp sa faci experimente si nici sa incerci lucruri noi. Exista insa exceptii. Daca pleci in calatorie pentru a participa la o nunta sau la un eveniment special, vei avea nevoie de o paleta potrivita pentru machiajul pe care l-ai planuit. De asemenea, pe langa aceasta, trebuie sa ai cu tine si fardurile semnatura, pe care le porti mereu. Nu pot lipsi pensulele machiaj fata, care trebuie alese in functie de zona fetei, mai ales daca ai planuit un machiaj complex pentru o ocazie speciala. Detalii aici

femeie in oglinda

Crema cu protectie solara

Crema cu protectie UV nu este necesara doar pe timp de vara, la mare sau cand petreci mult timp in aer liber. Se stie ca aceasta este cea mai buna metoda de a preveni ridurile si liniile fine si trebuie aplicata pe ten indiferent de starea vremii si de anotimp. De aceea, ea este o piesa de rezistenta a tuturor colectiilor de make-up si de ingrijire personala, iar cand calatoresti, este ideal sa o iei cu tine. Poti opta pentru variante de dimensiuni mai mici, care nu ocupa prea mult spatiu si care sunt potrivite chiar si pentru calatoriile cu avionul. In timpul verii, este recomandat sa aplici crema cu protectie UV pe tot corpul, chiar si atunci cand nu stai la plaja, asa ca vei avea nevoie de o cantitate mai mare in bagajul tau.

Fond de ten

Fondul de ten este cel mai bun prieten al tau in zilele in care simti ca ai nevoie de un retus sau daca isi face aparitia un cos neasteptat. Chiar daca nu planuiesti sa folosesti fondul de ten, exista intotdeauna sansa sa regreti ca ai uitat aceasta piesa de rezistenta din rutina de beauty. Pe timp de iarna si in majoritatea sezonului rece, se recomanda sa porti un fond de ten hidratant, mai ales daca pielea ta are tendinta de a se usca. Apoi, pe timpul verii il poti inlocui cu o varianta mai light, care iti lumineaza tenul si care reflecta lumina soarelui. In functie de locurile in care calatoresti si evenimentele la care participi, poti alege fondul de ten care se potriveste nevoilor tale chiar si atunci cand esti departe de casa. Nu uita ca vei avea nevoie si de demachiant, asa ca alege variante mai mici ale sticlelor de apa micelara, geluri de curatare sau creme demachiante.

Look-ul tau preferat si felul in care iti ingrijesti tenul in fiecare zi trebuie sa continue si cat timp esti in vacanta. Include doar lucrurile esentiale in portfard, indiferent cat de departe calatoresti, si bucura-te de timpul petrecut alaturi de persoana iubita, fara prea multe griji pentru lucrurile pe care esti nevoita sa le pregatesti.

Sursa foto: pexels.com

Newsletter