Home STIRI STIRI Ce sa porti la un festival de muzica - ghidul festivalurilor estivale

Ce sa porti la un festival de muzica - ghidul festivalurilor estivale

Ce sa porti la un festival de muzica - ghidul festivalurilor estivale
Ioana Marinescu
Joi, 22.09.2022

De la ochelari de soare si bratari pana la palarii textile moi si borsete de talie, am compilat sfaturile noastre esentiale pentru a-ti imbunatati aspectul in timpul festivalului.

 

Sa te decizi la care festival vei merge este partea cea mai usoara. Ceea ce vei purta, pe de alta parte, este lucrul cel mai greu de hotarat.

Pare o nebunie sa-ti faci griji pentru aspectul sau stilul tau la un festival atunci cand vei calca prin noroaie si vei sta la coada pentru o bere calda toata saptamana. Dar cu multimi de la 500,000 pana la 3.1 milioane, sa te gandesti putin cum te vei imbraca pentru festival nu este o idee chiar atat de rea.

Fa-o cum trebuie si nu numai ca vei obtine selfie-uri reusite (#trendhim ), dar poate chiar vei fi confundat cu artistul principal de la Coachella. sau cel putin, cu cel care canta in deschidere.

Ce sa porti la un festival de muzica

Fie ca dormi intr-un cort la Glastonbury sau in apropiere de tomorrowland, cel mai important lucru este ca festivalurile sunt distractive. Aceasta energie pozitiva, vesela, se reflecta in tinuta ta. 

tineri la festival 

Ponturi despre ce sa porti la un festival de muzica

 

  • Imbracaminte usoara, nepretentioasa, pentru vreme calda.
  • Haine confortabile si in care sa te poti misca usor (vei dansa toata noaptea!).
  • Piese de imbracaminte care se usuca rapid, pentru ploaie si transpiratie.
  • Culori mai inchise care nu se vor murdari usor.

 

Dca ai indoieli, respecta optiunile clasice: negru, gri inchis si albastru sunt de preferat fata de culorile deschise sau tipatoare.
Daca festivalul la care participi este similar cu cele pe care noi le stim, este putin probabil sa te poti spala zile intregi.

Lasa-ti hainele cele mai frumoase acasa si impacheteaza tricouri largi la baza gatului (cele cu decolteu rotund si fara guler).

Daca festivalurile sunt oportunitati extraordinare de a impinge limitele si de a purta ceva ce nu ai purta niciodata in mod normal la birou, moda masculina de festival presupune piese confortabile, usoare, care pot face fata oricarei petreceri si oricarei multimi ... chiar si in caz de ploaie.

Ghidul de supravietuire la festivalurile unde ploua

Cu totii am vazut mormane de corturi leoarca de apa, petrecareti plouati si campuri pline de noroi. Daca te afli in Danemarca, este practic garantat ca vei prinde o zi ploioasa (sau mai multe!).

Dar petrecerea nu se opreste.

1. Poarta o palarie textila moale impermeabila

Unul din accesoriile esentiale ale acestei veri, inspirata din moda anilor 90 este palaria textila moale.

Borurile circulare iti protejeaza fata si gatul de soare. si daca stai sa te gandesti ca expunerea prelungita la razele UV poate sa duca la pierderea parului... sa-ti pastrezi scalpul protejat este un lucru foarte bun.

Alege o palarie textila moale impermeabila pentru zilele ploioase. Palaria Fawler's este pliabila si poate fi tinuta in buzunar, atunci cand nu o porti.

Cum sa porti o palarie textila moale atunci cand o alegi, alege o palarie moale textila impermeabila cu captuseala de bumbac si tiv care absoarbe transpiratia. acest lucru impiedica retinerea umiditatii (a transpiratiei) sub calota palariei.

2. Poarta o borseta de talie impermeabila

Indiferent cum alegi sa ii spui aceasta borseta de talie sau geanta compacta, este un accesoriu super-functional care face mai mult decat sa adauge putin din stilul anilor '90 la tinuta ta de festival.

O borseta poate fi purtata pe piept sau in jurul taliei si este suficient de mica pentru a tine cele trei lucruri esentiale: telefonul, portofelul si cheile.

Si din moment ce mainile tale sunt libere, poti tine doua beri simultan. Este un dublu castig.

Si daca te indreptati catre un festival si esti sigur ca va ploua, opteaza pentru o borseta impermeabila.

3. Pastreaza-ti lucrurile intr-un rucsac impermeabil

Cand vine vorba despre genti pentru barbati, nu exista ceva mai potrivit pentru un festival decat un rucsac.

Alege un rucsac destul de mare pentru a-ti putea transporta geanta de cosmetice (te vei bucura ca nu ai uitat deodorantul) si alte produse de baza, dar care este suficient de usor pentru a il transporta in timp ce calatoresti.

Daca vei calatori o distanta mai mare, iti recomandam gama de rucsacuri pliabile de la Lazy Bear .

Aceste rucsacuri usoare se pliaza si incap perfect in bagaj. si sunt rezistente la apa, perfecte pentru ploile inevitabile de dupa-amiaza ... sau cand esti stropit cu bere.

Ce sa iei cu tine pentru un festival - Esentiale

 

  • Sticla de apa - intre ploile reci si zilele pline de transpiratie in soare, va trebui sa ramai hidratat.
  • Incaltaminte confortabila - Va fi mult stat in picioare, mers si poate chiar de un dans sau doua (cel putin sari in sus si in jos), asa ca lasa sandalele acasa.
  • Geanta pentru zi - Vei avea nevoie de ceva care sa iti stocheze.
  • Portofelul, telefonul si sticla de apa. iti recomandam o borseta.
  • Geanta pentru cosmetice - Pe langa obiectele de baza de igiena, ia cu tine protectie solara! Mama ta va fi atat de mandra.
  • Haine pe care le poti purta din nou - Cine vrea sa rateze concertul pentru ca au trebuit sa mearga sa spele rufe.
bratara la mana unui barbat

Spune-ti povestea cu accesorii

Stilul festivalurilor de vara este ocazia perfecta de a experimenta cu accesoriile. si din moment ce iei cu tine doar lucrurile esentiale, tocmai aceste mici accente vor face diferenta.

Doar daca nu cumva mergi la Burning Man, nu este cazul sa adopti un look ca al lui Johnny Depp pentru a face bratarile si colierele sa arate bine. Alege bratari barbatesti  care vor suporta toate miscarile cu ‘mainile sus'. Un festival este sansa ta de a alege bratari pe care nu le-ai purta in mod normal la serviciu si sa le combini ca un expert. si din moment ce oricum vei purta o bratara de acces la festival, nu iti fie frica sa alegi bratari colorate.

Ce tinuta de festival ar fi completa fara ochelari de soare? Nu numai ca arata bine, dar va protejeaza si ochii de razele daunatoare UVa si UVB si daca sunt polarizati, reduc stralucirea oricarei bile disco sau oricarei cabine de DJ stralucitoare.
Ochelarii de soare cu lentile tip oglinda colorate sunt intotdeauna populare pentru stilul de festivalul si ajuta la ascunderea ochilor lipsiti de somn. Pe trendhim.ro gasesti cei mai cool ochelari de festival si multe altele.

 

 

Newsletter