Home STIRI STIRI Ce joburi te pot ajuta sa fii mai sociabila si dezinvolta?

Ce joburi te pot ajuta sa fii mai sociabila si dezinvolta?

Ce joburi te pot ajuta sa fii mai sociabila si dezinvolta?
Karena.ro
Vineri, 19.05.2017
Daca ar trebui sa facem un profil robot al femeii moderne, aceasta s-ar caracteriza prin spirit liber, versatilitate, atentie la detalii si, in special la felul in care se prezinta in societate, cu accent pe cariera si pe variantele care o pot ajuta sa evolueze din punct de vedere profesional. Se pricepe la foarte multe lucruri si reuseste intr-un timp record sa atinga obiective nebanuite. Este rapida si eficienta, reusind fara prea multe eforturi sa strapunga barierele conventionalului.

Pentru ca este partea sensibila a lumii, femeia a cautat intotdeauna locuri de munca care sa ii cultive personalitatea, care sa o ajute sa fie mai sociabila si mai dezinvolta. Din fericire, exista o multitudine de job-uri care ne ajuta pe noi, femeile, sa ne dezvoltam din punct de vedere personal, dar si profesional.

Si, cum majoritatea femeilor viseaza sa traiasca si sa-si dezvolte cariera intr-un oras mare precum Bucuresti, am gasit trei joburi care iti pot servi drept inspiratie. In felul acesta, ai o multitudine de posibilitati de a creste frumos si de a te transforma intr-o femeie de succes.

Joburi in Bucuresti care te ajuta sa fii mai sociabila

Model - aceasta meserie te va ajuta sa te cunosti pe tine, sa iti descoperi talentele si sa fii increzatoare in fortele proprii. Vei invata cum sa profiti la maximum de potentialul pe care il dobandesti. Echipa Rich Girls Studio din Bucuresti te va invata cum sa fii mai comunicativa, cum sa te deschizi in fata oamenilor si cum sa incerci sa ii convingi pe interlocutori de calitatile tale.

O astfel de experienta la studioul de videochat Rich Girls din Bucuresti iti va oferi foarte multa incredere in tine si te va ajuta sa descoperi diverse modalitati de a te adapta in functie de situatie. Atunci cand vorbim despre un model, chiar si despre un model de videochat, cel mai important aspect este felul in care acesta stie sa se raporteze la cei cu care interactioneaza. De aceea, este foarte important sa fii sociabila si dezinvolta.

Reprezentant vanzari produse cosmetice - acesta este un bun inceput pentru orice cariera in Bucuresti ce implica deschiderea si comunicarea. Femeile care interactioneaza cu clienti si incearca sa ii convinga sa achizitioneze anumite produse capata o serie de deprinderi, care le vor fi de ajutor in dezvoltarea lor personala. Vorbind cu tot mai multi clienti, femeia va reusi sa se adapteze indiferent de situatie si va deveni relaxata, va vorbi liber si deschis cu ceilalti si va invata sa fie mai dezinvolta.

Hostess - principalul avantaj al acestui job este acela ca poate fi combinat cu orice alt tip de job, pentru ca nu ocupa foarte mult timp. Implica interactiunea cu mai multi oameni, cei mai multi dintre ei fiind necunoscuti. In felul acesta, vei dobandi anumite deprinderi si vei putea testa diverse modalitati de comunicare, vei aborda diferite fatete ale negocierii conversationale si ale comunicarii interpersonale in general.

Poti deveni un maestru al persuasiunii, iar toate aceste experiente au capacitatea de a transforma si cea mai rusinoasa persoana intr-una sociabila si deschisa. Pentru a trece peste rusine, trebuie sa o confrunti, iar acestea sunt cele mai utile modalitati de a atinge acest obiectiv si anume confruntarea rusinii.

Fie ca vorbim despre toate job-urile prezentate anterior, fie ca vorbim despre videochat sau despre orice altceva, principalul nostru obiectiv trebuie sa fie reprezentat de spiritul liber, gandirea care deschide orizonturi, comportamentul sociabil, dar si firea dezinvolta.

 

 

Newsletter