Home STIRI STIRI Ce cadouri sa iti faci singura inca dinainte de Craciun

Ce cadouri sa iti faci singura inca dinainte de Craciun

Ce cadouri sa iti faci singura inca dinainte de Craciun
Corina Naftanaila
Miercuri, 02.12.2020
In loc sa stai sa proiectezi cat de frumoase vor fi sarbatorile, cata bucurie vei simti odata cu venirea Craciunului, mai bine te-ai conecta mai mult la prezent si ai incerca sa iti faci mici capricii inca de pe acum, nu intr-un orizont de timp anume. Si cine spune ca nu poti muta Craciunul in calendarul tau din agenda dupa bunul plac? Nu trebuie sa respecti traditiile, ci poti sa le adaptezi personalitatii tale.

De exemplu, daca luminitele colorate au asupra ta un efect relaxant, atunci aprinde-le si agata-le pe fereastra inca din noiembrie. Daca esti epuizata si ti-ai luat toate zilele de concediu la final de an, incearca sa gasesti un echilibru si sa te rasfeti cu un miniconcediu chiar si acum, la final de saptamana. Totodata, nu astepta ca ceilalti sa te cunoasca mai bine decat esti tu in stare si sa-ti ofere exact lucrurile de care ai nevoie de Craciun. Bazeaza-te in primul rand pe tine si incepe sa-ti achizitionezi, fara o ocazie anume, lucruri care te-ar putea face sa zambesti sub masca.

Nu degeaba cercetatorii Universitatii din Michigan recomanda adultilor sa se raporteze uneori la ei insisi ca la niste copii care au nevoie de rasfat si intelegere. Si daca ti-e greu sa te decizi care ar fi acele cadouri care te vor ajuta sa-ti dezvolti potentialul, atunci acest articol iti poate fi de folos.

cadouri pentru femei

Produse de ingrijire premium

Daca pana acum ai profitat de toate promotiile, iar pretul redus a constituit un important imbold pentru cosul lunar de produse de ingrijire, e timpul sa gandesti totul dintr-o alta perspectiva. Daca tu nu crezi ca meriti tot ceea ce este mai bun, cum poti avea pretentia de la ceilalti sa te valorizeze si sa te perceapa ca pe o diva? Arunca apele de colonie luate din supermarket si rasfata-te cu doua parfumuri de lux, unul de zi, altul mai puternic, de seara, pentru a fi irezistibila. Detalii aici!

Orice femeie are propriul parfum in contact cu pielea, iar aceasta combinatie ii poate da o nota personala. De exemplu, stiai ca marile lanturi hoteliere din lume au propria mireasma impregnata in lenjerii, imprastiata in camere de odorizante personalizate? Totodata, pe parcurs, opteaza si pentru o crema hidratanta intensa, un ser antirid cu efect puternic, o masca de par concentrata, fara sa te mai gandesti ca tu nu meriti.

Cursuri de dezvoltare personala

Nu astepta Craciunul sau un nou an pentru a iti face cadou un curs intr-un domeniu care te pasioneaza, gen fotografie, make-up, croitorie, sau intr-unul care vizeaza dezvoltarea ta, precum public speaking, teatru, comunicare.

Chiar si in acest context pandemic, astfel de traininguri au inceput sa fie reluate, ba chiar la costuri mult mai mici decat cele practicate in anii trecuti. Totodata, poti sa faci si voluntariat in cadrul unor fundatii umanitare prin intermediul carora sa predai ore copiilor din centre de plasament sau proveniti din medii defavorizate. Astfel vei simti bucuria de a darui ceva semnificativ, care nu poate fi egalat de niciun obiect material, timpul tau. i atunci cand bateriile ti se mai descarca, poti sa iti maresti biblioteca cu volume de-ale lui Eckhart Tolle si Dale Carnegie pe care sa le citesti in astfel de momente.

Este esential sa te asezi pe primul loc in ordinea prioritatilor tale si sa nu astepti de la ceilalti sau de la o sarbatoare anume ceea ce iti doresti.

Sursa foto: unsplash

Newsletter