Home STIRI STIRI Cate rochii casual detii in garderoba? Afla de ce merita sa investesti in acestea

Cate rochii casual detii in garderoba? Afla de ce merita sa investesti in acestea

Cate rochii casual detii in garderoba? Afla de ce merita sa investesti in acestea
Corina Naftanaila
Joi, 16.05.2019
Rochiile casual nu sunt menite doar a fi purtate in viata de zi cu zi. Ele pot fi la fel de bine tinute potrivite pentru evenimente, ocazii speciale unde nu se impune neaparat un dresscode. Acest mix de stiluri care se pare ca acapareaza industria modei si trendurile de actualitate atrage cu sine si aceasta confuzie despre ce devine potrivit a fi purtat si in ce context.

Bobomoda, magazin specializat pe nisa fashion, se dedica publicului feminin cu vaste colectii. Aici se vor gasi articole vestimentare diverse, pentru toate varstele si preferintele. Un capitol pentru care femeile manifesta interes absolut se refera la rochii. Fie ele casual sau elegante, acestea completeaza cu feminitatea purtatoarei si se doresc a fi aparitii greu de uitat.

Pentru ca sezonul cald este cu atat mai mult ideal ca timp pentru a purta tot felul de rochii si a expune modele diverse, Bobomoda poate fi sursa ideala. Shopping-ul nu a fost nicicand atat de simplu si se refera la posibilitatea de a achizitiona simplu, rapid, de a returna la fel de simplu in cazul in care vei dori sa schimbi ceva. Paleta de optiuni este vasta, astfel ca vei putea crea tinute complete din cadrul aceluiasi site.

Cand vine vorba de rochiile casual acestea au lejeritatea tiparelor si modelelor si vin cu avantajul de a fi cu mult mai versatile. In functie de modul in care se combina cu diverse alte piese vestimentare astfel de rochii vor putea fi ideale pentru zi, seara, la petreceri de asemenea.

Acum la moda sunt rochiile cu print floral, cele care se integreaza perfect in orice context. Aduc acea veselie a tiparului si acea expresie primavaratica astfel incat sunt la mare cautare la ora actuala. Desigur ca acestea nu lipsesc din colectiile de rochii de la Bobomoda.

rochie imprimeu floral

Rochiile florale sunt avantajoase si pentru ca mascheaza anumite aspecte. Distrag atentia de la croi si forme si aduc in prim plan stilul floral cu care practic nu ai cum sa nu faci o impresie buna.

Rochiile casual elegante

Atunci cand achizitionezi o rochie casual poti fi sigura ca versatilitatea sa o va face potrivita in orice moment al zilei. De neratat in acest sezon sunt stilul animal print, iar la acest capitol din nou Bobomoda propune rochii casual elegante variate. Materiale fluide, vaporoase si un print de acest gen sunt combinatia ideala.
In ton cu trendurile de actualitate descopera in acelasi magazin cum rochiile sunt sub puternica influenta a modelelor. Nu simplitatea este ceea ce defineste aceasta colectie. Asadar, cu un croi lejer, rochii midi sau lungi, acestea compenseaza la capitolele modele, design si elemente decorative.

O alta tendinta a acestui sezon cald se refera la rochiile cu material sifonat. Sunt boeme, sunt chic si interesantesi exprima acea lejeritate si minimul de efort cu care iti creezi o aparitie uimitoare. Astfel de rochii sunt de asemenea si cu suprapuneri de materiale si texturi, deci cu atat mai interesante.

Rochiile casual - ce culori predomina in colectiile de anul acesta

Din punct de vedere cromatic exista varietate. Alb, bej si culori neutre sunt in continuare favorite, dar nu lipsesc de asemenea tonurile mai vii - pe fond negru print floral roz, nuante de verde menta, turcoaz, albastru marin sau rosu, poate choar combinatii intre cele doua.

Pe acelasi principiu al versatilitatii, rochiile casual pot fi potrivite oricand, in functie si de culorile combinate, de materiale si detalii. Spre exemplu rochia midi in clos, cu insertii transparente, albastra, poate fi una dintre aparitiile cu care cuceresti instant. Mai mult decat casual este un look elegant, totusi nu exagerat si nici sobru. In schimb, in cazul unei rochii turcoaz cu detalii florale, avand spatele gol, stilul casual este foarte bine reprezentat.
In materie de culori nu este omis nici celebrul si eternul contrast alb - negru. Acesta este inca de efect, intregind asadar lista de optiuni cu privire la tipurile de rochii alese pentru primavara aceasta.

Garderoba ce include si rochii casual este una practica, din perspectiva shoppingului smart: alegi o rochie care iti place si o combini in fel si chip, putand sa o porti la fel de potrivit si cand se impune un stil elegant, dar si de zi cu zi. Descopera intreaga colectie Bobomoda si cu ce tip de rochii rezoneaza preferintele tale.

Newsletter