Home STIRI STIRI Catalin Botezatu, fara secrete in magazinul sau din Cocor

Catalin Botezatu, fara secrete in magazinul sau din Cocor

Catalin Botezatu, fara secrete in magazinul sau din Cocor
Raluca Cristea
Luni, 26.03.2012
BUCURESTI, 25 martie 2012: Cunoscutul designer Catalin Botezatu si-a prezentat audiobookul "Trei vieti.Pedeapsa", exclusiv pentru presa feminina, in magazinul sau din Galeria Designerilor Romani, de la etajul al doilea al Centrului Comercial Cocor. Cu aceasta ocazie, creatorul a vorbit si despre ultimele tendinte din moda internationala pentru sezonul de primavara-vara 2012.
Sambata, 24 martie, mai multe jurnaliste au venit la magazinul lui Catalin Botezatu, din Centrul Comercial Cocor, pentru a-l vedea pe acesta "dezbracandu-se de secrete" si pentru a afla despre tendintele de primavara-vara de pe podiumurile internationale.

"Se anunta o vara permisiva in care revin in forta culorile tari, dar se poarta in continuare si nuantele pastel. As zice ca must have-ul acestui sezon e jacheta cu maneci trei sferturi din piele, purtata cu fuste lungi, vaporoase. Raman in trend panatalonii colant, din piele sau inlocuitori, purtati cu platforme si top-uri largi", a declarat designerul in cadrul evenimentului.

De la prezentarile de pe scenele internationale, Catalin Botezatu a venit in Bucuresti, pentru a le povesti jurnalistelor invitate in magazinul din Cocor, prin intermediul cartii audio lansate de curand, despre momente din viata sa necunoscute publicului larg.

"Am vrut sa facem o lansare strict pentru jurnaliste in magazinul Cocor, care a sustinut si promovat acest proiect al meu si al Monicai Vlad. Pentru ca luna martie a fost luna lor, am dorit sa le daruiesc acest audiobook, care este un produs premium, nu doar o carte citita de o voce frumoasa; are muzica si efecte sonore pe pasajele citite de mine. Succesul pe care primul roman despre viata mea l-a avut ne-a determinat sa publicam cartea pe suport audio, iar recent, am aparut si in format ebook. In iarna urmatoare va aparea si al doilea volum, care speram sa fie la fel de bine primit ca si primul", a mai spus Catalin Botezatu.


Locul de desfasurare ales pentru eveniment a fost magazinul Catalin Botezatu din Cocor, acesta fiind printre primele deschise in Galeria Designerilor Romani, spatiu in care reprezentantii cei mai de seama ai modei romanesti isi prezinta cele mai noi colectii si demonstreaza, in fiecare sezon, ca nu sunt cu nimic mai prejos decat designerii straini.

Galeria Designerilor Romani este un concept complex care se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos care vor sa fie in pas cu moda, fiind singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a aproximativ 50 de designeri autohtoni. Anul trecut, Galeria Designerilor Romani a inregistrat vanzari de circa 1 milion de euro. Anul 2011 a adus totodata si o majorare considerabila a numarului de designeri prezenti in Galerie: daca la inceput, in Galerie se gaseau creatiile a 30 de designeri autohtoni, numarul acestora a crescut pana la circa 50 in prezent.

Newsletter