Home STIRI STIRI Care sunt cele 5 lucruri pe care orice persoana trebuie sa le faca pana la 30 de ani?

Care sunt cele 5 lucruri pe care orice persoana trebuie sa le faca pana la 30 de ani?

Care sunt cele 5 lucruri pe care orice persoana trebuie sa le faca pana la 30 de ani?
Georgiana V Popa
Marţi, 11.12.2018

 Se spune ca fiecare etapa a vietii implica propriile responsabilitati si dorinte. Daca se apropie momentul in care urmeaza schimbi prefixul varstei tale, nu ar trebui sa fie un motiv de panica. Varsta de 30 de ani surprinde incununarea tuturor realizarilor pe care ar fi trebuit sa le implinesti pana acum, dar si inceputul unei noi perioade care vine cu numeroase provocari.

Pana la implinirea acestei frumoase varste, este important sa iti poti defini drumul pe care l-ai gasit in viata ta. Este musai sa iti oferi necesarul de libertate in a experimenta tot ceea ce visezi, sa faci schimbari si sa pui bazele construirii acelei cariere spre care tinzi. Este important sa indraznesti sa depasesti anumite limite pentru a iesi din sfera conventionalului si a te cunoaste pe tine indeaproape.

 

Odata cu depasirea pragului de 30 de ani, preocuparile tale se vor centra spre alte aspecte, precum binele si grija familiei pe care urmeaza sa o intemeiezi si lucruri mature care nu iti vor mai permite sa cunosti si sa experimentezi tentatii. Pentru a-ti descoperi personalitatea in totalitate, preferintele, reactiile in anumite momente si care iti sunt limitele, trebuie sa stii ca acum este timpul sa incerci. Asadar, haide sa aflam impreuna care sunt cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le faci pana la implinirea varstei de 30 de ani!

1. Calatoreste!

Poate suna cliseic deoarece auzim tot mai des ca ar trebui sa calatorim si sa ne bucuram de vacante in locatii cat mai extravagante, insa importanta unor asemenea activitati este una foarte mare. In primul rand, ai nevoie de cunoastere, doar cunoscand si intalnind o diversitate culturala si etnica poti sa stapanesti anumite cunostinte si sa iti largesti orizonturile. De asemnea, calatoriile asigura necesarul de relaxare de care ai nevoie. Stilul de viata agitat si stresant nu ar trebui sa se resimta intr-o asa mare amsura in anii tineretii, acum trebuie sa iti acorzi timp de rasfat si experiente inedite. Daca esti o persoana cu un spirit aventurier bine dezvoltat, ai putea sa iti planifici o calatorie de unul singur intr-o locatie excentrica.

2. Indeplineste-ti fanteziile!
Imaginatia noastra poate fi una foarte bogata, iar dorintele care se nasc pot fi extrem de interesante. Odata cu trecerea timpului, preocuparea pentru a le materializa va scadea considerabil de mult, interesele devenind altele, astfel ca acum e momentul ideal in care ai putea da frau liber fanteziilor care iti trec prin gand. Un prim pas ar putea fi o vizita la Artemis , un salon masaj erotic din Bucuresti care iti va oferi posibilitatea sa traiesti experiente unice, singur sau alaturi de partenera.

3. Formeaza-ti un hobby!
Traim o viata lunga si destul de frumoasa in care facem diverse activitati, insa nu de fiecare data stim sa raspundem la intrebarea: Care este pasiunea noastra?". Acest lucru se intampla pentru ca nu am reusit sa cercetam persoana noastra in asa fel incat sa descoperim cu adevarat ce ne place si ne inspira in existenta noastra pe acest pamant. Pasiunile te vor urmari intreaga viata, motiv pentru care devine extrem de important sa incerci sa experimentezi cat mai multe activitati pana iti vei gasi un hobby care sa te caracterizeze pe deplin. Investeste timp si energie in lucrurile care te fac fericit!

4. Invata o limba straina!
Se stie ca unele lucruri trebuie facute la timpul lor pentru ca intr-un alt context pot fi imposibil de materializat. Invatarea si studiul sunt cel mai accesibile in aceasta perioada, in care mintea este una mult mai limpede, iar dorinta de cunoastere mai mare. Dedica-ti timpul necesar pentru insusirea unei limbi straine care cu siguranta iti va fi utila, atat in plan personal, cat si profesional. Nu te da inapoi de la limbile straine exotice, specifice tarilor orientale, deoarece acestea ti-ar putea aduce mai multe beneficii decat ai putea crede.

5. Scrie un jurnal!
Poate sa para obositor si enervant la inceput, insa in scurt timp va deveni o activitate obisnuita care face parte din rutina ta si pe care o vei astepta cu drag pentru a te putea descarca si destainui in cel mai sincer mod. Insa daca nu iti place de niciun fel, ai putea macar sa incerci sa notezi pe hartie sentimentele care te incearca regulat si care iti creeaza cele mai mari provocari. Dupa mai multi ani vei aprecia aceasta decizie deoarece multe dintre amintirile tale pretioase vor deveni uitate, insa ceea ce este scris pastreaza dovada materiala a tot ce ai trait.
Este esential sa inveti sa traiesti si sa imbratisezi cu deschidere orice provocare care ti se iveste de-a lungul timpului. Accepta orice lucru nou si incearca sa experimentezi din tot ce apare pentru a fi multumit ulterior ca ai trait 30 de ani minunati si plini de adrenalina.

Newsletter