Home STIRI STIRI Calca o camasa in doar 90 de secunde

Calca o camasa in doar 90 de secunde

Calca o camasa in doar 90 de secunde
Raluca Cristea
Sâmbătă, 10.03.2012
Pentru o calcare perfecta avem nevoie de presiune, caldura si abur puternic, iar tehnologia moderna aduce toate aceste caracteristici intr-un produs care a revolutionat calcatul rufelor si care acum poate ajunge si in casa ta - presa de calcat Vive la France de la Singer®.

Presa de calcat Singer® Vive la France, cu o tehnologie de calcare derivata din aparatele profesionale, exercita o presiune de calcare de 45 kg forta pe o suprafata de 8 ori mai mare decat a unui fier de calcat. In functie de tipul de material, calcarea perfecta este asigurata de sistemul electronic de control si securitate ale temperaturii si aburului.


Avantajele folosirii unei astfel de prese sunt:

Eficienta - are suprafata a 8 fiare de calcat ceea ce ne ajuta sa terminam mai repede de calcat; Economia - reduce consumul de energie electrica; Confortul - Ne odihnim şi ne relaxam in timp ce calcam pentru ca putem sta chiar in fata televizorului, pe scaun sau in fotoliu, presa fiind aşezata pe o masa sau pe suportul special al acesteia.

Folosind aceste avantaje, putem calca o camasa in 90 de secunde, cearceafurile se pot calca in 4 straturi gratie fortei ridicate de presare, iar prin urmarea unor pasi specifici, calcatul pantalonilor la dunga devine o joaca de copii.
Newsletter