Home STIRI STIRI Cadouri dulci din ciocolata belgiana de la Chocolissimo pentru evenimente speciale

Cadouri dulci din ciocolata belgiana de la Chocolissimo pentru evenimente speciale

Cadouri dulci din ciocolata belgiana  de la Chocolissimo pentru evenimente speciale
Karena.ro
Joi, 19.04.2018
Considerat unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolata belgiana premium din Romania, Chocolissimo a pregatit o colectie delicioasa de ciocolata de oferit in dar cu ocazia unor evenimente speciale, cum ar fi nunta sau botezul. Chocolissimo se remarca nu numai prin gustul intens si calitatea deosebita a ciocolatei, dar si prin modelele inedite in combinatii exclusiviste.

Invitatii si marturii de ciocolata pentru nunta

Colectia Chocolissimo include invitatii inedite pentru anuntarea logodnei, dar si pentru marturii de nunta, sub forma unor praline delicioase cu diferite umpluturi. Un astfel de cadou il reprezinta cuburile de ciocolata personalizate cu numele fiecaruia si data nuntii. Baza este realizata din ciocolata delicioasa cu lapte, iar printul comestibil se realizeaza pe ciocolata alba. Cuburile sunt ambalate intr-o cutie eleganta, legata cu panglica satinata.

marturii nunta

In cadrul colectiei sunt incluse marturii dulci pentru invitati, nasi si parinti, dar si surprize dulci pentru Mire si Mireasa din partea prietenilor si familiei. Printre ideile propuse se numara 8 praline belgiene umplute cu crema delicioasa, in forma de felii de tort cu o pralina rotunda umpluta cu crema de trufe si piramide din ciocolata belgiana din seria Just Married.

Un alt cadou de impact pentru tinerii casatoriti il reprezinta cutiile care contin praline savuroase de diferite sortimente. Realizate din lemn african si gravate cu urari precum "Best Wishes", acestea contin bomboane cu umpluturi de ganache de ciocolata neagra, cherry ganache, cheesecake si crema red berry.

marturii nunta

Colectia de ciocolata pentru botez

Chocolissimo propune idei unice pentru cadourile de botez, din ciocolata belgiana cu ambalaje inedite pentru parintii creativi. Acestia pot alege intre ambalaje amuzante pentru baieti sau fete, dar si intre figurine de diferite forme de animalute dragi celor mici.

In colectie sunt incluse seturi de ciocolata pentru zile aniversare in forme de cadou, tort aniversar, flori si urarea "Happy Birthday". Formele simpatice sunt realizate din cea mai buna ciocolata cu lapte, lucrate cu o atentie deosebita la detalii. Nu lipsesc nici acadelele de ciocolata belgiana alba in forma de inima acoperita cu ciocolata cu lapte, ciocolata neagra si clasicele cutii elegante cu mixuri de praline.

Pe langa aceste cadouri simbolice si delicioase, Chocolissimo ofera pasionatilor de ciocolata si un produs inedit: chocotelegrama, care se poate configura peChocolissimo.ro.Literele din ciocolata, alaturi de semne de punctuatie si imagini imprimate pe ciocolata, pot fi folosite pentru a crea mesaje si urari personalizate pentru cei mici. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativa cu simboluri de sezon si nu numai.


Despre Chocolissimo

marturii nunta

Povestea Chocolissimo este strans legat de pasiunea pentru ciocolata prin explorarea tradiitilor vechi de secole, de productie a ciocolatei veritabile belgiene. Colectiile au la baza ciocolata belgiana premium, cele mai bune si aromate ingrediente naturale, dar si o deosebit atentie la detalii pentru crearea de produse din ciocolata remarcabile si memorabile.

Chocolissimo a luat fiinta in anul 2004 in Polonia, apartinnd grupului MM Brown. Astazi compania opereaza in mai multe tari europene ca producator si distribuitor de produse din ciocolata de nisa. Produsele Chocolissimo sunt create in ciocolaterii traditionale din Franta, Belgia, Germania, Tarile de Jos, Elvetia si chiar Madagascar si Australia, de maestri ciocolatieri cu experienta, dupa retete traditionale bine pastrate.

Din 2014 Chocolissimo a intrat si pe piata din Romania, oferind peste 300 de tipuri de ciocolata, produsa manual in ateliere traditionale: praline, ciocolata de baut, fondue de ciocolata, trufe si fructe in ciocolata. Fiecare produs Chocolissimo este placere pura, servita cu emotii sincere si senzatii puternice.

Newsletter