Home STIRI STIRI Cadoul pentru nunta, o amintire pe viata - preferati gama de lux de la 999cadouri

Cadoul pentru nunta, o amintire pe viata - preferati gama de lux de la 999cadouri

Cadoul pentru nunta, o amintire pe viata - preferati gama de lux de la 999cadouri
Corina Naftanaila
Luni, 19.07.2021
Nunta este acel moment unic in viata. Desigur, viata insasi este o loterie, nu stim ce se va intampla, asadar chiar daca nimic si nimeni nu iti garanteaza ca viata in doi va fi una reusita si implinita, cel putin momentul uniunii este unic si merita sarbatorit. Exista obiceiul de a darui un cadou cuplului. Ce este potrivit de ales?

Cadoul de lux, de la 999cadouri, o idee potrivita

Pe masura evenimentului, adica pe cat este de special, cadoul oferit trebuie sa fie expresia pretuirii pe care o purtati celor doi. Cu atat mai mult veti dori sa plusati, cu cat nunta este un moment unic in viata. Adica merita ales acel tip de cadou aparte. Si sunt toate sansele ca acesta sa fie regasit la 999cadouri - vezi site-ul 999cadouri.ro.

Cadoul pentru mire, mireasa sau pentru amandoi?

Una din marile dileme si marile probleme pana la urma se refera la abordarea in sine. Atunci cand alegeti un cadou pentru un cuplu de tineri casatoriti preferati sa va ganditi la amandoi. Uniunea celor doi face ca familia unuia sa devina si familia celuilalt, prietenii unuia sa devina si ai celuilalt. Poate de aceea, terenul comun la care multi se gandesc se refera la obiectele folosite la comun, adica cele din bucatarie. Unii obisnuiesc sa ofere lucruri practice, utile la bucatarit.

cadouri pentru femei

Elegant este insa sa va ganditi la amandoi si sa alegeti nu ceea ce va place voua, caci cadoul este pentru cei doi. 999cadouri inspira insa cu cateva idei interesante. Regasim aici cadouri de lux pentru femei, cadouri pentru barbati, inclusiv o categorie special dedicata cadourilor pentru evenimente precum nunta.

O amintire unica

Primii pasi in viata de cuplu, de familie, de tineri casatoriti ii fac prin binecuvantarea divina. Casatoria, ce presupune si ceremonia religioasa, poate fi un punct de plecare pentru ce ar fi potrivit de ales drept cadou pentru cei doi. Asadar, in portofoliul de la 999cadouri regasim spre exemplu icoane. Fie ca vorbim de cele argintate sau de cele din lemn pictate in relief, cu diverse personaje din istoria religiei, un astfel de cadou este catalogat drept special, de suflet, mai ales de catre cei credinciosi practicanti.

Tot aici regasim si alte tipuri de cadouri. O caseta de bijuterii este o alta alegere. Mai ales ca primele bijuterii ale celor doi, acum familie, se refera la inelele sfintite, la verighete, caseta de bijuterii eleganta, metalica si atent lucrata ca design va impresiona cuplul de tineri.

Optati pentru rame foto, o alegere clasica de altfel, pentru obiecte decorative precum farfuria decorativa Staniu Royal Selangor. Tot aici sunt usor de gasit sfesnice, seturi de tacamuri pentru tort sau vaze ori platouri. Astfel de obiecte sunt utile, dar aduc si un plus estetic in casa. Sunt pretentioase si de fiecare data cand vor fi folosite, cei doi isi vor aminti cu drag si cine le-a oferit.

Un alt mod prin care puteti marca aceste amintiri se refera la gravarea unui mesaj pe astfel de obiecte. Optiunea de gravura personalizata, cu laser, o veti gasi de asemenea la 999cadouri.ro.

Newsletter