Home STIRI STIRI Caditele si cum sa alegi modelul potrivit - optiuni de la Nichiduta.ro

Caditele si cum sa alegi modelul potrivit - optiuni de la Nichiduta.ro

Caditele si cum sa alegi modelul potrivit - optiuni de la Nichiduta.ro
Karena.ro
Luni, 23.04.2018
Cadita este element indispensabil pentru orice parinte. Inca din primele luni de viata, cadita este fara doar si poate necesara. Cat despre ce tip de cadita sa fie aleasa, aici este o alta poveste. Se pare ca in ultimii ani, modelele tot mai diverse au inceput sa tina cont tot mai mult de forma ergonomica si de partea de confort al copilului, atunci cand vine timpul de baie.

Cu sau fara reductor

Caditele fara reductor va ajuta? In formula complexa, o cadita ar trebui sa dispuna si de reductor pentru ca cel mic sa aiba o pozitie corecta, confortabila si perfecta dimensiunilor lui. Avand in vedere lipsa de stabilitate in primele luni din viata, pana la jumatate de an cand poate sa isi sustina singur capul si coloana dreapta, bebelusul are nevoie de ajutor.

cadite Nichiduta

O cadita fara reductor va fi mai greu de utilizat, intrucat va impune ca cel mic sa fie asezat mai degraba pe mana adultului cat timp este imbaiat. In schimb, prezenta unui reductor va permite ca ambele maini sa fie libere. Mai multa mobilitate, un stil mai practic, o astfel de cadita este de preferat pentru cei neexperimentati.

Cu sau fara termometru

O alta clasa interesanta de cadite este cea a modelelor ce includ si termometru. Acestea vor indica temperatura apei, ceea ce face ca un parinte stresat sa fie mai sigur pe el. Testarea apei este un pas important la ritualul de baie, intrucat apa prea rece sau prea fierbinte aduce repercusiuni in starea bebelusului.

Atat pentru temperatura apei la inceput, cat si pentru valoarea acesteia pe parcursul baii, termometrul din dotare este de mare folos. La nichiduta.ro astfel de modele vin in variante colorate, pot dispune de accesorii alese extra - suport metalic sau tip hamac etc.

Alte optiuni

La fel de practic li se pare parintilor ca o cadita sa dispuna de suport pentru diversele produse cosmetice si de ingrijire ce trebuie sa fie la indemana. O preferinta aparte este si pentru caditele pliabile. Explicatia este simpla: copilul se obisnuieste cu un stil si ritual la baie, de care nu se va dezice. Asadar, pentru linistea lui si a parintilor, indiferent de situatie sau deplasare, cadita pliabila va fi acel strict necesar usor de transportat.

Brand si optiuni

Este un lucru binecunoscut faptul ca produsele pentru copii ce poarta sigla unui brand anume au o mai mare credibilitate. Sunt o dovada a calitatii, sunt cele care isi dovedesc utilitatea si deci satisfac cu succes nevoile consumatorilor.
La capitolul cadite, multe dintre mame afirma cu entuziam: imi plac caditele Little Mom. Au si toate motivele sa spuna asta. Gama de cadite ale acestui brand, asa cum nichiduta.ro prezinta, este una vasta. Cuprinde modele colorate, daca cele albe simple nu sunt pe plac. Se remarca prin optiunile avantajoase: unele includ reductor, au forma ergonomica, sau li se poate atasa un suport separat. De asemenea, au capac de scurgere, pentru a fi usor de folosit atat la baia copilului, cat si dupa.
Un aspect la fel de apreciat este si pretul incantator. Caditele Little Mom au un pret echilibrat si un raport bun privind calitatea vis a vis de cotatia de pret.
Aparte de acestea, magazinul online nichiduta.ro dispune de oferte ale multiplelor branduri cunoscute, de la Chicco la Fisher Price, Lorelli etc.

 

Newsletter