Home STIRI STIRI Bucuresti Mall te surprinde cu servicii de 360 de grade

Bucuresti Mall te surprinde cu servicii de 360 de grade

Bucuresti Mall te surprinde cu servicii de 360 de grade
Andreea Marinescu
Joi, 05.07.2018

Fashion, entertainment, wellness, optiuni de transport alternativ, acces facil, toate acum in inima orasului, la Bucuresti Mall. 

Bucuresti Mall isi intampina astazi clientii cu o gama de servicii de 360 de grade: fashion (35%), entertainment (17%), food &beverages (9%) si servicii (6%). Stii deja ca aici e inima modei din Bucuresti: MANGO din acest centru comercial este cel mai mare din Europa de Est si singurul 3 in 1 - femei, barbati si copii, iar, tot in incinta acestui mall, te poti rasfata la Douglas, cel mai mare magazin din Romania si unul de tip flagship, care iti pune la dispozitie peste 10.000 de produse, printre care si premiere pe piata locala.


In plus, nu ar trebui sa ratezi la parter pop-up store-ul Designers Boutique, o initiativa unica pentru promovarea design-ului romanesc, apartinand Bucuresti Mall. Din luna martie, timp de trei saptamani fiecare, designeri locali celebri, precum Venera Arapu, Kinga Varga si Izabela Mandoiu, si-au prezentat aici gratuit cele mai recente colectii.

  

Restaurantul Aperto, deschis exclusiv in Bucuresti Mall, poate fi pauza perfecta intr-o zi de shopping, cu ale sale cinci bucatarii deschise, fiecare cu alt specific: pizza, grill, pasta, pasta fresca si gelato. 

Si, pentru a te mentine in forma pentru o experienta de shopping, am deschis - pe o suprafata generoasa - un nou club din reteaua World Class. Vei descoperi aici un spatiu modern, dotat cu echipamente de ultima generatie de la Technogym, consultanta din partea trainerilor de top si programe de antrenament unice.

Seara se poate incheia relaxant, la film, Hollywood Multiplex, primul cinematograf de tip multiplex din Romania, ramanand in continuare locul cel mai potrivit pentru savurarea unui blockbuster.

  

Am vrut sa te bucuri din plin de experienta vizitei la mall, asa ca am luat in calcul si modul in care ajungi la Bucuresti Mall si pleci de acolo. De curand, poti veni la centrul comercial sau merge acasa la volanul unui PONY, cel mai mare serviciu de car-sharing din Romania. Il poti testa gratuit cu ajutorul unui voucher cu 20 de unitati gratuite care se obtine la Info Center-ul Bucuresti Mall.

Vara asta bucura-te de o experienta de 360 de grade la Bucuresti Mall!

Despre Bucuresti Mall:

  

Bucuresti Mall este primul centru comercial modern din Romania, deschis in septembrie 1999. Inca de la lansare, el a redefinit experientele urbane ale publicului si a deschis noi drumuri in materie de moda si entertainment.

Centrul comercial a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare, prin care si-a reconfigurat spatiile si a implementat un design atractiv si modern, pentru a ramane una dintre destinatiile de shopping preferate ale bucurestenilor. Bucuresti Mall isi surprinde in continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, in ton cu ultimele tendinte, la care se adauga cele care pot fi gasite in mod exclusiv in acest centru comercial.

In ceea ce priveste noile branduri din Bucuresti Mall, printre acestea se numara cel mai mare MANGO din Europa de Est, un flagship Douglas, al doilea de acest gen si cel mai mare magazin al retelei din tara, primul magazin de tipul department store din lantul Meli Melo si Aperto, un restaurant italian unic in Romania, dotat cu cinci bucatarii, fiecare cu specificul ei (pizza, grill, pasta, pasta fresca si gelato). In centrul comercial poate fi frecventat un club World Class Romania, care pune la dispozitie 35 de clase de grup fitness pe saptamana si programe personalizate cu aproximativ 20 de antrenori personali. Totodata, mall-ul gazduieste cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si un cinematograf. Hollywood Multiplex continua sa ofere clientilor experiente in premiera, asa cum a facut-o de la infiintarea sa, in 2000, in 10 sali moderne si echipate cu cea mai noua tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic in mall atrag de la fashioniste pana la cinefili si familii cu copii, cu promisiunea ca toti vor trai experienta completa de shopping, distractie si socializare.

Newsletter