Home STIRI STIRI Botez si nunta in aceeasi zi? Apeleaza la Paradisul Personajelor pentru spectacolul serii

Botez si nunta in aceeasi zi? Apeleaza la Paradisul Personajelor pentru spectacolul serii

Botez si nunta in aceeasi zi? Apeleaza la Paradisul Personajelor pentru spectacolul serii
Ioana Marinescu
Joi, 02.06.2022

Vremurile moderne la ora actuala vin cu schimbari si in ceea ce priveste modul in care sunt organizate petrecerile de botez si nunta. Uneori cele doua se suprapun, dar asta nu trebuie sa fie o problema. Poti pastra farmecul ambelor evenimente si unicitatea acestora. Afla din randurile ce urmeaza cum te poate ajuta Paradisul Personajelor.

 

Animatori si mascote, prezente la eveniment

Exista un trend continuu in ceea ce priveste modul in care sa fie organizate petrecerile de nunta si botez. Sa fie muzica buna, sa fie un meniu pe masura si distractie. Aceste 3 ingrediente putem spune ca sunt mixul minune care te ajuta sa ai o petrecere pe cinste. Daca in privinta primelor 2 vorbim mai degraba de alegeri intelepte, in privinta distractiei poti conta pe echipa Paradisulpersonajelor.ro .

Echipa de animatori copii  se poate transforma si in personaje mult iubite, dar si in mascote diverse, in functie de cerere. Acestea pot fi invitatii surpriza in seara cu pricina. Pot crea un adevarat show, pentru ca pana la urma te intereseaza sa creezi o atmosfera placuta si amintiri unice.

Alegi ursitoarele?

Daca tot este un inceput de drum in doi si la fel de bine un inceput de drum in ale parentingului, atunci ursitoarele ca prezenta la petrecerea ta sunt o alegere justificata. Exista si aici o traditie ce tine de prezenta celor care vor ursi de bine bebelusului. Zanele sunt imbracate ca la carte si vor avea un discurs adaptat, personalizat.

Un program al ursitoarelor poate include de asemenea si modelaj de baloane, jocuri si activitati antrenante si pentru public, in functie de ceea ce alegi din pachetele de servicii disponibile. Descopera mai multe la Paradisulpersonajelor.ro.

Oferta speciala pentru botez si nunta

Sunt multe cereri pentru petrecerile de tip 2 in 1. Asadar, vei descoperi ca parte din lista de servicii si oferte de la Paradisul Personajelor si pachetul Bebe Gold. Este perfect pentru acest tip de ocazie, pentru ca include prezenta unui animator care va incanta publicul pe o perioada de 5 ore. Echipa vine pregatita cu masina de baloane, este inclus si un atelier de creatie, plus pachetul Gold Plus de la ursitoare.

Din pachetul amintit fac parte cadouri si surprize precum: cel mic primeste un cadou personalizat, pe o melodie live, iar sceneta scrisa in versuri este recitata cu patos. Un astfel de show este unic si special creat pentru cel mic, parinti, dar si spre marea incantare a publicului prezent.

O mica parte din seara aceea speciala este dedicata celui mic, caci vorbim implicit despre prima sa aparitie publica, prima sa petrecere. Serviciile enumerate pot fi la fel de bine integrate si in cadrul petrecerii de nunta, mai ales daca tema acestui eveniment este cea de basm, cu printi si printese spre exemplu.

Nu uita ca cei de la Paradisul Personajelor pot pune la dispozitie animatori, specialisti in arta modelajului din baloane, pot aduce masina de facut baloane de sapun si nu vor lasa invitatii sa se plictiseasca. Pot fi hostess de asemenea sau cei care insotesc invitatii la oglinda magica unde vor avea loc sesiunile de fotografiere. Descopera detalii si idei in pagina oficiala paradisulpersonajelor.ro.

Contact: Complex Metropolitan Residence, Berceni
0721 939 110

Newsletter