Home STIRI STIRI Black is back. Au inceput reducerile de Paste

Black is back. Au inceput reducerile de Paste

Black is back. Au inceput reducerile de Paste
Raluca Cristea
Sâmbătă, 24.03.2012
Cu o luna inainte de Paste, Flanco este primul magazin care da startul reducerilor. Dupa ce in noiembrie 2011 a implementat cu succes conceptul Black Friday, Flanco lanseaza in perioada 22-27 martie campania Black Week, cu reduceri de pana la 50% pentru peste 2.000 de produse.
Bucuresti, 21 martie 2012: Dupa nebunia reducerilor din noiembrie 2011 cand Flanco a fost unul dintre promotorii Black Friday in Romania, in perioada 22-27 martie, acelasi retailer este protagonistul unei saptamani intregi de reduceri. Black Week este evenimentul de shopping care va permite sa achizitionati produsele dorite chiar si la 50% din valoarea lor si sa incepeti cumparaturile pentru Sarbatorile de Paste. Oferta Black Week include produse precum: televizoare, laptopuri, masini de spalat, combine frigorifice, aparate foto si aspiratoare, dar si jocuri video.

Ce sa cumperi in saptamana neagra a reducerilor?

2.000 de produse vor avea reduceri cuprinse intre 10% si 50%

Exemple de produse in campania Black Week:
LCD Samsung, diagonala 102cm, Full HD, la numai 1499 lei;  Laptopul HP Compaq, diagonala 15.6'', display LED, Procesor Intel Pentium Dual Core, Memorie 2Gb la doar 1399 de lei;  Boxe Logitech 2.1, putere 17W si telecomanda la doar 69 de lei;  Consola WII NINTENDO cu Joc MARIO KART si volan la doar 499 de lei.

Jocurile au cea mai mare reducere. Pana la 61%. Spre exemplu, un joc PC Mercenaries 2 il poti cumpara la numai 29.9 lei.

Chiar si produsele cele mai noi vor avea reduceri. De exemplu, masina de spalat Arctic, din gama nou lansata, 1200 rotatii, clasa A+, display electronic costa doar 843 lei.

 

In perioada campaniei, produsele din gama curenta beneficiaza de reduceri cuprinse intre 3% si 10%, astfel incat sa oferim clientilor oportunitati de achizitie dintre cele mai avantajoase si diversificate.

"Am selecţionat pentru produsele din campania de reduceri Black Week o serie de produse foarte cautate din toate categoriile comercializate pe piata electro IT, astfel incat sa putem oferi cele mai bune optiuni. De la televizoare LCD, laptopuri, electrocasnice si periferice de calculator toate intra la reducere in acesta saptamana. Am calculat ca din reducerile cumulate la electrocasnicele de bucatarie o persoana poate achizitiona un televizor LG cu diagonala de 81 cm", afirma Violeta Luca, Marketing Director Flanco.


Newsletter