Home STIRI STIRI Bigiotto's si stiluri de incaltaminte ce fac furori vara aceasta

Bigiotto's si stiluri de incaltaminte ce fac furori vara aceasta

Bigiotto's si stiluri de incaltaminte ce fac furori vara aceasta
Andreea Marinescu
Vineri, 06.07.2018
Esti mereu preocupata de nou si interesant si incerci stiluri noi care insa trebuie sa te defineasca mereu asa cum te stii: comoda, practica, feminina. Ai toate motivele sa iti indrepti atentia catre Bigiotto's, brand deja cunoscut care iti aduce la indemana colectii de incaltaminte altfel decat tiparele clasice.

Pentrunecunoscatoare,BIGIOTTO'S se defineste prin inedit, unic si calitate pentru fiecare tip de incaltaminte propusa. Pune la dispozitie o linie de incaltaminte pentru femei si una pentru barbati, conturand in egala masura pentru ambele parti nevoia de a purta stiluri chic si incaltaminte care nu doar ca arata bine, ci si se simte pe masura.

Incaltaminte de la Biggioto's pentru vara aceasta

Trebuie sa stii ca fiecare pereche de incaltaminte de la acest brand reprezinta o demonstratie a principiilor de calitate. Realizati din piele naturala, cu design unic, cu interes de a crea stiluri originale, pantofii din aceasta colectie, de orice tipar ar fi ei, sunt realmente cei care indeplinesc cu succes reperele pe care le are orice femeie atunci cand este in cautarea incaltarilor ideale.

Ce porti vara aceasta? Este evident ca sabotii si sandalele iti vor atrage atentia in prima faza, dar descopera si mai mult decat atat. Din sirul deincaltaminte dama nu rata modele de genul:

Balerinii

Pentru ca in unele zile vei dori sa te simti chic si sa arati bine, vei fi comoda, insa si pregatita sa te prezinti in cadre mai elegante de asemenea, o pereche de balerini vor fi de mare ajutor. In colectia de la Biggioto's balerinii cu perforatii sunt o recomandare. O forma usor alungita, o funda decorativa, clasica de altfel, o talpa bine definita si stabila sunt elemente ce descriu acest tip de incaltaminte.

Perforatiile joaca rol decorativ, dar sunt si practice totodata. Ii gasesti in 3 variante de culoare.

Sandale

Oricat de multe ai avea se simte nevoia de un tipar chic. Ei bine ai ajuns unde trebuie; la Bigiotto's sandalele cu platforma, albe si cu imprimeuri vesele sunt un trend al acestui an pe care nu il poti rata. Dispun de inchidere cu bareta ce inconjoara glezna. Cusaturile contrastante, talpa robusta, dar mai ales acele jocuri de elemente decorative - inimi, texte, note muzicale aurii - sunt in masura sa ofere un aer tineresc acestor incaltari. Poarta-i cu fuste sau rochii, dar lasa-i la vedere - aceasta pare sa fie recomandarea pentru purtarea acestora.

La polul opus, un stil mai cuminte, dar si mai elegant se refera la sandalele cu talpa din pluta. Marele avantaj al acestora tine de faptul ca sunt foarte usoare si definesc un nivel de confort fara egal. Barete argintii cu textura de tip snake skin sunt completarea de stil a acestor sandale. Sunt versatile, sunt perfecte pentru aceasta vara si mai ales sunt comode.

Sabotii

Au revenit in topul preferintelor. Acum mai mult ca oricand sunt intr-o varietate de tipare, ii poti purta cu orice tip de tinuta si in orice moment al zilei. Asa cum ii stiam cu totii, sunt tipuri de incaltaminte comode, practice oricand. Una din propuneri la aceasta categorie in colectia de la Bigiotto's se refera la o pereche de saboti eleganti, respectiv cei cu varf ascutit si din piele naturala lacuita. Au o talpa foarte subtire, un detaliu metalic in forma de cerc, ce pune un accent atat pe saboti, cat si pe picior.

In stil mai casual, sabotii pot fi o nebunie de culoare si sclipici. Inalti, cu bareta intre degete si detalii stralucitoare, acestia te pun la inaltime si iti ofera si o solutie practica de a arata excelent in orice moment al zilei.

Recomandari

Serile de vara si zilele de munca in acest sezon nu trebuie sa presupuna un chin. Mai ales pentru ca nivelul termic este unul ridicat, trebuie avut in vedere ca incaltamintea aleasa va fi un motiv in plus pentru care picioarele se simt obosite si umflate. Cel putin acestea sunt reactiile comune cand incaltamintea nu este una potrivita.

Recomandarea de a purta incaltaminte calitativa este una constanta. Cea din piele este mereu o alegere buna. Din punct de vedere cromatic se tine cont de accentul metalic si stralucitor ca trend al acestui an, in timp ce tiparul de incaltaminte este versatil - sunt preferati cei comozi, cu talpa inalta si simetrica sau tocmai opusul, cei fara toc, fara talpa inalta. Bigiotto's asigura cu succes modele din orice categorie.

Newsletter