Home STIRI STIRI BIEN SAVVY te asteapta la Mariage Fest

BIEN SAVVY te asteapta la Mariage Fest

BIEN SAVVY te asteapta la Mariage Fest
Karena
De Karena
Luni, 28.10.2013

BIEN SAVVY te asteapta la Mariage Fest cu noua colectie pentru mirese, vouchere cadou si 4 mini-concerte Andreea Runceanu si Xenti!

 Bien Savvy

BIEN SAVVY te invita la editia de toamna a Mariage Fest, primul targ de nunti dedicat sezonului 2014. Mireasa care isi cauta rochia de mireasa perfecta are 3 zile de vis la dispozitie pentru a se bucura de surprizele oferite de BIEN SAVVY in perioada 1-3 noiembrie la targul de mirese din Piata Constitutiei.

Te asteptam cu surprize din plin. Vino sa te indragostesti de superbele rochii de mireasa din colectia ONE LOVE 2014, dar si de cele mai elegante rochii de seara din colectiile BIEN SAVVY. Esti invitata sa probezi si sa te bucuri din plin de experienta rochiei BIEN SAVVY. Daca este dragoste la prima vedere, poti cumpara rochia pe loc.

Vino la standul BIEN SAVVY din cadrul targului de mirese Mariage Fest si poti primi un voucher cadou in valoare de 100 de euro. Voucherul este  valabil pana la 15 noiembrie si poate fi folosit la achizitia unei rochii de seara sau de mireasa in oricare dintre cele trei magazine BIEN SAVVY din tara (Bucuresti, Constanta si Cluj).

Iar sambata, 2 noiembrie, doar la standul BIEN SAVVY (B24), Andreea Runceanu de la Amadeus si fratele ei Xenti vor sustine 4 mini-concerte impreuna (vioara si pian) doar pentru voi!

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook si sa participi la concursuri, pentru ca ai putea sa fii una dintre castigatoarele celor 5 invitatii de doua persoane la Mariage Fest, 1-3 noiembrie, Piata Constitutiei, Bucuresti.

Newsletter