Home STIRI STIRI Best Bride lanseaza o noua colectie de rochii de mireasa spectaculoase, in cadrul Weekendului Portilor Deschise 19-21 iunie

Best Bride lanseaza o noua colectie de rochii de mireasa spectaculoase, in cadrul Weekendului Portilor Deschise 19-21 iunie

Best Bride lanseaza o noua colectie de rochii de mireasa spectaculoase, in cadrul Weekendului Portilor Deschise 19-21 iunie
Alexandra Ion
Luni, 15.06.2015
Un eveniment dedicat viitoarelor mirese, dar si celor care doresc sa cunoasca tendintele anului 2015 in materie de tinute de ceremonie, Weekendul Portilor Deschise, desfasurat intre 19 si 21 iunie in Bd. Dacia nr. 119 isi propune sa aduca in atentia persoanelor interesate o multitudine de surprize din partea organizatorilor, Best Bride si Gentleman's Corner.

Mai mult, pe langa colectiile Cosmobella si Allure Bridals, Best Bride lanseaza, in cadrul Weekendului Portilor Deschise, o colectie noua de rochii de mireasa, Romantica by Best Bride, promitand nu doar reduceri substantiale pentru colectia noua ci si preturi promotionale pentru toate tinutele, dar si cadouri surpriza pentru orice rochie de mireasa achizitionata in cadrul evenimentului. Nici domnii prezenti, viitori miri, nu vor fi neglijati, Gentleman's Corner pregatind pentru acestia o varietate de oferte speciale, menite sa le simplifice cu mult cautarile pentru acea tinuta perfecta din ziua nuntii.



De la rochii de mireasa extravagante pana la accesorii, pantofi si bijuterii, la Weekendul Portilor Deschise veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a arata spectaculos in ziua cea mare, totul la preturi de exceptie, potrivite oricarui buget de nunta. In plus, organizatorii ofera consiliere gratuita, pentru ca orice alegere facuta sa fie cu siguranta si cea mai potrivita. De asemenea, programul prelungit este special gandit pentru aceia cu orare incarcate, accesul fiind permis vineri, 19 iunie, intre orele 10:00 si 20:00, sambata 20 iunie pana la ora 18:00, iar duminica 21 iunie, in intervalul 10:00 - 16:00.



Unic prin amploare, prin calitatea remarcabila si prin varietatea articolelor promovate, Weekendul Portilor Deschise promite sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi in materie de articole de nunta si sa ofere tot ceea ce aveti nevoie pentru un eveniment de neuitat.
Rochii de mireasa din cea mai noua colectie la preturi promotionale, reduceri de exceptie, cadouri, costume si accesorii barbatesti si consiliere profesionala gratuita, toate in cadrul aceluiasi eveniment, Weekendul Portilor Deschise organizat de Best Bride si Gentleman's Corner se anunta o ocazie cu adevarat de neratat!

CONTACT:
Bld.Dacia, nr.119, sect.2, Bucuresti (zona piata Gemeni langa liceul Cantemir)
Mijloc de transport in comun, Statia Piata Gemeni:
- troleibuz 86 si 79
- autobuz 133 si 135
Vodafone: 0724.150.006
Fix: 031.430.66.46
www.bestbride.ro

Newsletter