Home STIRI STIRI Baby Stem - peste 100 de tratamente anuale, stocare in Germania

Baby Stem - peste 100 de tratamente anuale, stocare in Germania

Baby Stem - peste 100 de tratamente anuale, stocare in Germania
Raluca Cristea
Miercuri, 16.01.2013
Medicina avanseaza pe zi ce trece, iar utilizarea Celulelor Stem in diverse tratamente isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta. In perfecta concordanta cu standardele germane de calitate, anul acesta, o alta clinica de Celule Stem isi face aparitia in Romania. Este vorba de Seracell AG, reprezentat in tara noastra de Baby Stem. Seracell este banca de Celule Stem numarul 1 (in ceea ce priveste recoltarile lunare si eliberarile totale) din Germania, Seracell AG (www.seracell.de) - al carei sediu central se afla in Berlin. Pe langa tara noastra, Seracell este prezenta in Spania, Italia, Serbia si Egipt.
Un aspect important de comunicat despre calitatea germana de utilizare a Celulelor Stem in tratamente medicale este portofoliul de peste 1000 de pacienti: in fiecare an peste 100 de oameni apeleaza la serviciile acesteia pentru terapii clinice cu celule stem prelucrate in laboratoarele Seracell.

Acreditarea europeana GMP (Good Manufacturing Practice) reprezinta cea mai importanta certificare in domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice, iar Seracell este una dintre bancile de Celule Stem ce au obtinut-o..
In noiembrie 2008, Seracell a lansat o noua oferta, de depozitare a Celulelor Stem din sangele cordonului ombilical.
In ceea ce priveste tratamentul clinic cu Celule Stem, Seracell a inregistrat progrese anuale incepand cu 2008. Astfel, in anul 2008, Celulele Stem au fost folosite in 63 de tratamente pentru tratarea bolilor maligne si 17 pentru tratarea urmarilor infarctului miocardic.

In anul 2009, 60 de utilizari pentru tratarea bolilor maligne si 20 pentru tratarea urmarilor infarctului miocardic, iar in anul 2010, nu mai putin de 88 de tratamente cu Celule Stem au fost utilizate pentru tratarea bolilor maligne si 24 pentru tratarea urmarilor infarctului miocardic.
 

Ca si banca certificata de sange din cordonul ombilical, ea isi desfasoara activitatea pe baza celor mai ridicate standarde de calitate (Standarde EU-GMP). Seracell are la dispozitie laboratoare sterile si un depozit „crio" cu temperaturi foarte joase pentru stocarea pe o perioada indelungata a preparatelor congelate si a sangelui din cordonul ombilical congelat.

In functie de nevoile viitoarei mame si in concordanta cu piata din Romania, banca de Celule Stem, Seracell AG, reprezentata in tara noastra de Baby Stem vine in intampinarea acestora prin doua modalitati de plata. Suma este achitata complet dupa incheierea cu succes a procesului de depozitare a Celulelor Stem. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul www.babystem.ro
Newsletter