Home STIRI STIRI AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest

AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest

AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest
Karena
De Karena
Luni, 24.10.2011
GALA AVANPREMIERE, cel mai important eveniment multi-brand din Romania a ajuns in aceasta toamna la cea de-a 9-a editie!

Pe podiumul de la Muzeul National de Arta Contemporana, vor fi prezentate in premiera cele mai noi propuneri ale designerilor romani pentru sezonul primavra-vara 2012. Creatiile din acest sezon al AVANPREMIERE apartin unora dintre cei mai in voga designeri ai momentului - atat nume consacrate, cat si debutanti, cu propuneri, pozitii si viziuni speciale, deosebit de personale si interesante.

Printre numele care si-au anuntat prezenta la Gala AVANPREMIERE din acest an se numara: IRIS SERBAN, CARMEN SECAREANU, SILVIA SERBAN, A|+|AMP|+|S NEGULESCU, RUE DES TRUCS, LUCIAN POP (BARBATI), SANDRA CHIRA. DEBUTANTII EDITIEI DIN ACEST AN SUNT TEODORA BACIU, IOANA  CIOLACU SI NATALIA VASILIEV.

Editiile anterioare ale galei au adus de fiecare data cate un element nou si spectaculos, precum: primul show exclusiv cu urmaritori la care s-a lucrat doar cu lumini cu control manual, prima oara cand s-a utilizat o scena culisanta, prima data cand a fost folosita o scena rotativa (cu diametrul de 18 m), prima prezentare in care s-a lucrat cu o trapa de podea de 8 metri inaltime, prima utilizare a luminilor tangentiale intr-o prezentare de moda sau utilizarea in premiera a unui perete de lumini cu 94 de capete.

 
Newsletter