Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... X
Karena
AUTENTIFICA-TE CREEAZA CONT Conecteaza-te cu Facebook

Arata-ne Orasul Tau! un workshop de fotografie cu Vlad Eftenie si Banda Foto

In "Luna Mai, Luna Fotografiei Creative" pregatim un workshop de fotografie urbana, organizat si sustinut impreuna cu fotograful Vlad Eftenie. Workshop-ul va avea loc la Orange Concept Store si are ca scop familiarizarea participantilor fata de fotografia urban/street. Acestia vor participa la o discutie libera cu Vlad Eftenie si Banda Foto despre fotografia de strada si creativitate, apoi vor avea la dispozitie o saptamana pentru a fotografia locul lor preferat din oras.

Orasul este mediul nostru de viata. Este un loc al contradictiilor. Orasul ne trezeste in fiecare zi, este locul in care ne desfasuram activitatea repetitiva, dar, mai important, este mediul in care cream.

A fotografia orasul este ca si cand ai incerca sa fotografiezi un val. Este in continua schimbare, niciodata la fel, cuprinzator si impresionant. Orasul constituie o resursa inepuizabila de inspiratie fotografica, creand experiente unice din incercarea de a cuprinde intreaga agitatie. Prin fotografie sunt curpinse secunde inimitabile ce dezvaluie mici secrete ale locurilor urbane, orasul devenind familiar, cunoscut, apropiat - orasul nostru, al meu, al tau.

Workshopul de fotografie urbana Arata-ne orasul tau!

isi propune exprimarea prin imagine a viziunii fiecaruia dintre participanti despre locul sau preferat din Bucuresti, imaginile putand deveni oglinda unei povesti nemarturisite pana acum. Participantii vor fotografia creativ un loc ce ii defineste, pe care il prefera si in care se regasesc.

Cu totii suntem creatori de momente si impreuna, prin portretele fotografice ale locurilor preferate, vom constitui parti ale puzzle-ului ce defineste orasul si felul in care noi il percepem si il locuim. Prin imbinarea diverselor tipuri de fotografie - portret, arhitectura, abstract, lightpainting, peisaj - participantii vor da viata orasului si vor experimenta fotografia in moduri pe care nu le-au mai abordat pana acum, intr-o experienta unica.


Desfasurare:

Workshopul de fotografie urbana Arata-ne orasul tau! debuteaza cu o prelegere interactiva sustinuta de Vlad Eftenie - arhitect si fotograf urban (www.veftenie.daportfolio.com). Se vor introduce concepte specifice cunoasterii si intelegerii a spatiului urban, a portretului urban, se va aborda tehnica fotografierii in oras si se vor analiza imagini de fotografie urbana.

Partea a doua este dedicata fotografierii practice a temei workshopului, pe durata intregii saptamani. Fiecare participant va iesi la fotografiat si va avea ocazia sa descopere orasul intr-o noua perspectiva. Veti avea ocazia sa va intalniti cu fotograful Vlad Eftenie, chiar in timpul saptamanii, si sa testati aparate DSLR marca Nikon.

In partea a treia, la finalul saptamanii, sambata 21 mai 2011, tot la Orange Concept Store, se vor prelua lucrarile participantilor si se vor analiza prin discutii libere impreuna cu Vlad Eftenie si Banda Foto. La final, vom premia cele mai reusite fotografii. Criteriul cel mai important in aprecierea fotografiilor va fi abilitatea lor de a spune o poveste atat vizual cat si cu vocea fotografului, insotite, evident, de o perspectiva creativa.


Locatie: Orange Concept Store
Parteneri: Nikon
Intalnire: sambata, 14 mai 2011, ora 10:00
Perioada: 14 - 21 mai 2011
Pret: 100 Ron

Pentru inscrieri accesati bandafoto.ro


Va asteptam!

Echipa Banda Foto

banda.fotografica@gmail.com
www.bandafoto.ro
www.facebook.com/banda.foto
www.twitter.com/bandafoto


Toate articolele din STIRI
Nu exista comentarii pentru acest articol. Fii prima care isi spune parerea!

Cauta furnizori de nunta in orasul tau

Linkuri recomandate

Mireasa Perfecta

Rochii de ocazie pentru mirese

Rochii de ocazie pentru mirese

Veti fi mireasa! In cele din urma, visurile vi s-au implinit! Fantastic! Dar
MAI MULT

Ambiţie nemărginită pentru a fi mireasa perfectă

Ambiţie nemărginită pentru a fi mireasa perfectă

,,Dacă vrei, poţi!” este o veche zicală românească, ce se potriveşte de
MAI MULT

Destinatii luna de miere Europa

Destinatii luna de miere Europa

Doar cand spui „luna de miere” te duce cu gandul la dulceata si incantare,
MAI MULT

Modele de verighete antistres

Modele de verighete antistres

Stresul reprezinta un factor care ne afecteaza aproape fiecare zi, insa cu atat
MAI MULT

Diva Hair

Părul de sticlă, tendința HOT a noului sezon

Părul de sticlă, tendința HOT a noului sezon

Mai întâi a fost glass skin sau pielea de sticlă, un trend coreean
MAI MULT

3 combinații zodiacale care nu sunt făcute să reziste până la adânci bătrâneți

3 combinații zodiacale care nu sunt făcute să reziste până la adânci bătrâneți

Toate femeile au avut, la un moment dat,
MAI MULT

De ce insala femeile: motive in functie de zodie

De ce insala femeile: motive in functie de zodie

Infidelitatea poate avea la baza foarte multe motive: de la razbunare,
MAI MULT