Home STIRI STIRI Apel umanitar: Sa o ajutam pe o tanara de 24 de ani sa se vindece de cancer mamar!

Apel umanitar: Sa o ajutam pe o tanara de 24 de ani sa se vindece de cancer mamar!

Apel umanitar: Sa o ajutam pe o tanara de 24 de ani sa se vindece de cancer mamar!
Alexandra Ion
Joi, 07.05.2015
Oana Manda este o tanara de 24 de ani care, in ciuda varstei, a fost diagnosticata cu o boala grava: cancer mamar central HER 2 pozitiv, invaziv cu metastaza la ficat - stadiul IV.

In tara nu i s-a dat nicio sansa asa ca a inceput cautarile in afara pana cand a ajuns la o clinica din Turcia. A urmat tratamentul chimioterapic cu Herceptin, Perjeta, Zometa si Docetaxel, iar dupa 4 sedinte, organismul ei a raspuns uimitor la tratament si tumorile au disparut. Au urmat apoi doua sedinte de chimioterapie, iar acum, timp de 1 an trebuie sa urmeze tratamentul intravenos. Acest tratament costa extrem de mult pentru Oana si pentru familia ei (peste 25,000 de euro) si nu si-l pot permite. Oana a apelat la campania acordarii numarului scurt prin SMS prin intermediul Asociatiei M.A.M.E. Cazul a fost aprobat, iar pentru derulare este necesara promovarea numarului. Campania se va desfasura timp de o luna incepand cu luna mai.

Numarul de SMS 8824 este valabil in perioada 30 aprilie 2015 - 31 mai 2015. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei M.A.M.E.

Povestea Oanei pe pagina de Facebook Oana Manda.

Newsletter