Home STIRI STIRI Alegerea rochiei de mireasa in 7 pasi

Alegerea rochiei de mireasa in 7 pasi

Alegerea rochiei de mireasa in 7 pasi
Louise Tanase
Luni, 10.02.2014
Alegerea rochiei de mireasa este, pentru majoritatea viitoarelor mirese, aproape la fel de dificila si importanta precum alegerea unei locuinte. Desi majoritatea viitoarelor mirese au un vis despre rochia lor de mireasa, atunci cand trebuie sa o gaseasca, visul nu mai este suficient. Trebuie pus in practica, dar cum? Karena si Targul Ghidul Miresei iti ofera un ghid pentru alegerea rochiei de mireasa perfecte.

Rochia de mireasa perfecta este visul fiecarei femei care a si-a imaginat macar odata ziua cea mare. Alegerea rochiei de mireasa nu este un proces usor sau rapid, pentru ca atunci cand visul trebuie sa se concretizeze, trebuie sa indeplinim anumite conditii si sa parcurgem anumiti pasi pentru a lua decizia corecta. Karena si Targul Ghidul Miresei iti ofera un mic ghid care sa te ajute sa iti alegi rochia de mireasa la care visezi.

1. Afla ce tip de corp ai

  

Trebuie sa fim realiste: rochiile pe care le vedem in reviste sau le admiram in prezentarile de moda sunt purtate de manechine, adica femeile pentru care acele rochii au fost create, iar majoritatea dintre noi nu avem nici de departe masurile perfecte. In concluzie, trebuie sa stim si sa acceptam in mod realist care este conformatia corpului nostru, ce modele ne avantajeaza si ce modele ne aduc cele mai mari deservicii.

2. Alege stilul preferat

Revistele printate sau online de profil sunt de un real ajutor: poti sa studiezi nestingherita, fara sa stresezi pe nimeni, ore intregi, modele de rochii de mireasa. Selecteaza doua stiluri preferate, indiferent ca se aseamana sau sunt total diferite: sirena, A-line, empire sau printesa si apoi lasa un timp sa treaca pana sa iei decizia finala asupra stilului preferat.

3. Alege modelul de rochie

Indiferent ca vrei sa achizitionezi o rochie de mireasa de la un brand renumit sau iti doresti o rochita mai ieftina de la un magazin necunoscut, trebuie sa stii, inainte de a pleca de acasa, cum vrei sa arate rochia ta de mireasa: cu bretele sau fara, cu decolteu patrat sau in V, cu perle sau cu cristale, simpla sau bogat ornamentata.

4. Alege culoarea

Poate ca nu iti imaginezi ca rochia de mireasa poate avea alta culoare decat alb imaculat, insa rochiile de mireasa din zilele noastre nu mai respecta aceasta traditie. Prin urmare, rochia de mireasa pe care ti-o doresti va fi alba, ivoire, roz, bleu, rosie, cu accente de culoare sau nu?

5. Alege materialul

Aici alegerea poate deveni destul de complicata, mai ales in cazul in care nu cunosti tipurile de materiale textile care se folosesc la realizarea rochiilor de mireasa. Insa, cu putina imaginatie si multa documentare, vei putea pana la urma sa te hotarasti daca iti doresti o rochie de mireasa din saten, organza, tafta, tul sau dantela.

6. Stabileste un buget

Chiar daca stii inca de pe acum ca degeaba iti stabilesti un buget pentru rochia de mireasa, toata lumea stie ca asemenea limite nu pot fi respectate decat in cazuri exceptionale. Totusi, este bine sa stii care este suma de bani in care trebuie sa te incadrezi cu rochia de mireasa, astfel incat nunta sa poata avea totusi loc: oricat ti s-ar parea de absurd, cheltuielile nuntii nu se rezuma numai la rochia de mireasa.

7. Mergi la targurile de nunti

Din fericire, exista niste locuri minunate unde poti sa admiri, sa te gandesti, sa te razgandesti si sa probezi rochii de mireasa: targurile de nunti. Furnizori din toata tara, rochii de mireasa in toate stilurile, culorile si preturile posibile, specialisti dornici si priceputi sa te ajute - tocmai am definit Raiul pentru viitoarele mirese: Targul Ghidul Miresei!

Despre Targul de nunti Ghidul Miresei

In acest an, Targul de nunti Ghidul Miresei va reuni sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, de la clasic pana la modern sau ‘made to measure', inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte. Cel mai mare targ de nunti din Romania se va desfasura in perioada 21-23 FEBRUARIE 2014, la Cupola Romexpo!
Viitorii miri care vor trece pragul Targului de nunti Ghidul Miresei la aceasta editie, au sansa de a castiga zeci de premii substantiale, de la accesorii, pachete foto-video, cursuri de dans, sedinte de make-up, pana la rochii de mireasa sau chiar mult asteptata luna de miere.

Unde va avea loc: Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, Pavilionul A - Cupola Romexpo

Cand va avea loc: 21-23 februarie 2014

Bilete: www.TargulGhidulMiresei.ro/bilete.php

Pret bilet: 17,5 lei (valabil o singura intrare)
 

Newsletter