Home STIRI STIRI Agnes Toma, un nou designer in cadrul Galei Avanpremiere

Agnes Toma, un nou designer in cadrul Galei Avanpremiere

Agnes Toma, un nou designer in cadrul Galei Avanpremiere
Karena
De Karena
Miercuri, 16.11.2011
AGNES TOMA este cel mai nou nume al modei romanesti care se alatura galeriei designerilor romani care isi vor prezenta colectiile in cadrul Galei AVANPREMIERE, ce va avea loc joi, pe 17 noiembrie la MNAC.
Agnes Toma va prezenta in cadrul galei colectia de primavara-vara 2012 alaturi de alti 11 designeri consacrati sau nume noi cu viziuni interesante: Iris Serban, Carmen Secareanu, Silvia Serban, Anca si Silvia Negulescu, Rue des Trucs, Sandra Chira, Natalia Vasiliev, Teodora Baciu, Ioana Ciolacu si Alexandra Abraham.

"Salut cu bucurie aceasta a 9-a editie AVAMPREMIERE care vine sa demonstreze o dat-n plus ca moda romaneasca exista si evolueaza! Ca exista resurse de talent, vointa si entuziasm. Ca, mai ales, exista o piata fara de care aceasta evolutie n-ar fi posibila! Multumesc pe aceasta cale lui Alin, care n-a incetat nicio clipa sa creada in
potentialul modei romanesti, clientilor - care fac totul posibil, confratilor - care incet-incet coaguleaza intr-o breasla coerenta si care fac tot mai mult ca lucrurile sa inainteze in directia favorabila, spectatorilor si desigur celor care vor reflecta evenimentul expunandu-si perceptiile, categorie fara de care fenomenul "moda" n-ar putea evolua nicicand spre ceea ce numim "sistem"!, spune Agnes  Toma.


De aceasta data AVANPREMIERE aduce o forma inedita de prezentare a colectiilor, o premiera ca tipologie de show in Romania: creatiile semnate de catre Bianca Popp, Sandra Chira, Ioana Ciolacu si Alexandra Abraham vor fi prezentate exclusiv in format video.

IN PLUS, GALA AVANPREMIERE VA FI TRANSMISA IN DIRECT PE SITE-UL SI PE MEDIAFATADA MAGAZINULUI COCOR.

Newsletter