Home STIRI STIRI Afla totul despre alegerea unei huse de protectie pentru smartphone-ul tau

Afla totul despre alegerea unei huse de protectie pentru smartphone-ul tau

Afla totul despre alegerea unei huse de protectie pentru smartphone-ul tau
Andreea Baluteanu
Luni, 19.06.2017
Un telefon inteligent este cu adevarat destul de deosebit de modelele de acum cativa ani. Asta arata progresul industriei tehnologice si avantul pe care l-a cunoscut dezvoltarea de smartphone-uri. In cazul in care ati cumparat un astfel de dispozitiv, inseamna ca ati inceput deja sa ii remarcati utilitatea functiilor alaturi de care vine insotit pentru a va usura activitatea de zi cu zi.

Fie ca sunteti mai impresionati de capacitatea si iscusinta de fotografiere a telefonului inteligent, fie de o alta functie a sa, un lucru este cert: nu ati dori ca acesta sa se defecteze. Totusi, neatentia utilizatorului sau alte incidente conduc inevitabil la impactul smartphone-ului cu suprafete mai dure, impiedicandu-l astfel sa functioneze, iar timpul de asteptare in garantie sau intr-un service specializat nu pare sa treaca chiar atat de usor.

Din acest motiv, existenta unei huse de protectie pentru telefonul dumneavoastra inteligent se impune atunci cand doriti sa ii prelungiti durata de viata si sa ii aisgurati buna functionare pe o perioada mai lunga de timp.
Pentru a veni in ajutorul tuturor persoanelor care doresc sa isi protejeze pe deplin telefonul inteligent, specialistii din spatele magazinului online stifler.ro, vin cu un ghid util de alegere a unei huse de protectie. Haideti sa vedem despre ce e vorba in cele ce urmeaza:

1. Husa de protectie confectionata din materiale inalt calitative
Intrucat la ora actuala piata de accesorii mobile este destul de dezvoltata, alegerea celei mai calitative huse de protectie poate sa fie problematica pentru un utilizator. Din acest motiv, stifler.ro vine cu o gama diversificata de astfel de produse, ce sunt realizate din materiale de calitate si deosebit de rezistente in timp.

stifler

Pentru a-si asigura clientii ca achizitia facuta este una avantajoasa intr-adevar, la stifler.ro orice persoana beneficiaza de un certificat de garantie online.

Cine nu a intampinat probleme atunci cand a cumparat un anumit model de husa, care la scurt timp fie s-a largit, fie s-a deteriorat si nu a mai asigurat protectia smartphone-ului? Prin urmare, verificati de fiecare data, inainte de a cumpara, din ce este realizat produsul si, mai ales, ce metoda de siguranta va ofera furnizorul sau magazinul din care cumparati.

2. De ce conteaza ca husa de protectie sa fie originala?

Aceasta este o intrebare pe care marea majoritate a utilizatorilor de smartphone si-o adreseaza frecvent. Totusi, dupa ce intampina probleme legate de protectia dispozitivului in urma alegerii unei variante similare, parerea acestora se schimba.

Conform si specialistilor in domeniul de accesorii mobile de la stifler.ro, este important ca un utilizator sa cumpere o husa de protectie originala deoarece protectia telefonului mobil va fi asigurata complet. Astfel, accesoriul se va mula perfect pe dimensiunile smartphone-ului, fie ca este vorba despre o husa pentru Samsung j5 2016 sau despre cea pentru un model de iPhone, fara sa ii impiedice desfasurarea functiilor principale.

service stifler

Spre exemplu, o varianta a huselor de protectie originale poate sa corespunda dimensiunilor telefonului, insa ii poate acoperi portul destinat incarcarii, camera foto, etc.

3. Un design placut sau un pret avantajos?

Dar cine spune ca nu le puteti imbina pe amandoua? Spre exemplu, la stifler.ro fiecare client se convinge ca poate cumpara cele mai moderne modele de huse de protectie, la un pret accesibil. Daca veti accesa acest magazin online, observati ca aveti de unde alege design-ul care se potriveste cel mai bine cu cerintele proprii.

Spre exemplu, puteti opta pentru un model de husa de tip 360 (asigura protectia completa a smartphone-ului, frontal, lateral si a partii din spate), huse cu baterie externa incorporata (este de mare folos atunci cand ramaneti fara baterie suficienta si nu dispuneti de posibilitatea de a incarca la priza), huse de tip stickere (asigura protectia dispozitivului, fara sa ii mareasca dimensiunea, precum in cazul celorlalte variante de astfel de accesorii mobile) si nu numai. Trebuie doar sa cautati un model care sa va placa, iar apoi lucrurile sunt simple.

j5 2016

Astfel, ori de cate ori va aflati in situatia de a achizitiona o husa de protectie, astfel incat sa aveti grija corespunzator de propriul smartphone, este recomandat sa tineti cont de aspectele de mai sus. Daca doriti calitate inalta, design-uri moderne si diversificate, dar si preturi avantajoase, puteti accesa magazinul online stifler.ro.
Newsletter