Home STIRI STIRI Absolutely Fabulous Vintage Fair - Spring Edition

Absolutely Fabulous Vintage Fair - Spring Edition

Absolutely Fabulous Vintage Fair - Spring Edition
Raluca Cristea
Marţi, 20.03.2012
Primavara aceasta fashionistele isi dau intalnire la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair si isi reimprospateaza garderoba cu cele mai hot piese, in cele mai hot culori ale sezonului. Si pentru ca Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair s-a hotarat sa surprinda cu noutati si pasionatii de fashion de sex masculin, la editia de primavara acestia sunt asteptati cu cele mai cool piese semnate de tineri designeri.

Pe 25 martie, intre orele 11:00-19:00, va avea loc Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair - SPRING EDITION, la Villa Rodizio, Str. I.L.Caragiale, nr. 32.

Dupa ce culorile neon au invadat podiumurile, tinerii designeri romani vor sa invadeze si strazile cu produsele lor. Roz bombon, galben citron, turcoaz, verde lime, magenta si albastru electric, toate aceste culori electrizante vor fi prezente in cadrul targului Absolutely Fabulous. De la pantofi, rochii, bluze, ochelari si bijuterii semnate de designeri, la articole vintage, spectaculoase si valoroase, evenimentul se anunta a fi o explozie de creativitate si originalitate.

La editia de primavara, vizitatorii sunt invitati sa se lase inspirati de stilul bloggeritei Chiara Ferragni si sa descopere daca aceasta este editia norocoasa la care vor avea ocazia sa intalneasca fashion icon-ul in persoana.



Daca inca te intrebi de ce Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair este un must visit event? Raspunsul este simplu. La Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair te asteapta peste 70 de expozanti, tineri designeri si magazine de piese vintage, cadouri fabuloase si o terasa spectaculoasa. Perfect pentru o duminica de primvara!

Attend @ https://www.facebook.com/events/259867770765675/

JUST COME & BE SPRING FABULOUS!

Newsletter