Home STIRI STIRI 5 lucruri pe care sa nu le speli niciodata la masina

5 lucruri pe care sa nu le speli niciodata la masina

5 lucruri pe care sa nu le speli niciodata la masina
Andreea Baluteanu
Miercuri, 19.12.2018
Masina de spalat ne-a schimbat viata de la aparitia sa: fara teama de a exagera, noi o consideram aur curat. Ne scapa de chinul de a freca pete cu mainile noastre delicate, precum bunicile noastre, ne ofera hainele pe care le iubim in cea mai buna stare si ne daruieste si privilegiul timpului liber, cel pe care il apreciem cel mai tare.

Tocmai de aceea, este important sa ai si tu grija de masina de spalat, ca de ochii din cap. Iti spunem in randurile de mai jos care sunt cele 5 lucruri pe care sa nu le speli in masina, pentru ca vor provoca daune greu de reparat!

5 lucruri care nu au ce cauta in masina de spalat

Atunci cand o vezi atat de eficienta, poti ramane cu impresia ca nu exista nimic care ar putea pricinui vreun rau masinii tale de spalat. Insa aceasta parere poate fi gresita! Sunt haine care pot compromite functionarea masinii, iar problema este bilaterala: si aceste lucruri pot avea de suferit in urma timpului petrecut in aparatul tau electrocasnic. Uite despre ce e vorba!

masina de spalat

Lenjeria intima
Chiloteii aceia dragalasi de dantela pot sfarsi tragic daca sunt spalati la masina! Dar nu numai ei au de suferit, ci si electrocasnica. Sistemul de prindere, sarmele sau diversele aplicatii de pe lenjerie pot agata alte haine sau se pot atasa de partile componente ale masinii, stricandu-le. Spala-le manual sau in saculeti special conceputi.

Pantofii de alergat

Noi recunoastem ca am fost surprinse, deoarece ne curatam temeinic adidasii de jogging la masina. Expertii considera ca cel mai mare pericol poate fi reprezentat de micsorarea lor dramatica, traditionalul act de a intra la apa". In cazul in care pe eticheta lor e stipulat totusi ca ii poti spala la masina, apeleaza la saculetii speciali despre care ti-am vorbit mai sus si include-i in masina cu prosoape, ce pot actiona ca protectie.

Haine cu pete cauzate de substante inflamabile

Fie ca e vorba de gaz sau benzina, fiecare are cel putin un articol vestimentar care a fost compromis de vizita la benzinarie. Desi cazurile sunt rare, exista riscul ca lichidul ce a ramas impregnat in tesatura sa reactioneze urat cu componentele masinii de spalat si sa cauzeze mici explozii. Solutia? Foloseste un mix de bicarbonat de sodiu si apa, care topeste" vizibil aceste pete.

Haine acoperite de par de animale

Dragutele pisicute sunt tot ce ai mai scump in casa, dar nu le lasa sa iti distruga, indirect, masina de spalat. Se pare ca, odata ajuns in cuva si supus jeturilor de apa, parul se strange si poate ajunge sa se lipeasca de partile componente ale masinii sau sa infunde furtunul de scurgere, de exemplu. Asigura-te ca il indepartezi integral inainte de a pune hainele la spalat.

Haine rezistente la apa

Mantaua ta de vreme rea poate fi curatata de ploaie, nu si de masina. Materialele waterproof absorb apa la suprafata, ca intr-un balon, ce se tot umple pana ce poate ajunge sa se sparga in masina. Consecintele nu vor fi deloc placute!

La cine apelezi daca masina ta s-a stricat

Ai citit prea tarziu avertismentul nostru si masina ta e aproape de sfarsit? O poti salva daca apelezi la Reparatii masini de spalat, lideri in servicii de reparatii masini de spalat, atat in service-ul autorizat, dar si la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Daca locuiesti in aceste zone, nu mai ai niciun motiv de grija!

reparatiemasinadespalat.rosunt pe piata inca din 2005 si de atunci au adunat nu mai putin de 7000 de interventii si peste 9000 de clienti fericiti. Cu o experienta de peste 10 ani, profesionistii sunt specializati in interventii rapide, in mai putin de 60 de minute, fiind capabili sa repare orice model de masina de spalat. Bonus? Se deplaseaza gratuit, iar serviciul de constatare a defectiunii este la randul sau oferit fara bani.

reparator

Prin urmare, nu mai conteaza daca masina ta se afla intr-o situatie dificila, deoarece reparatiemasinadespalat.ro iti va oferi toata experienta si profesionalismul unor specialisti cu rezultate uimitoare.Contacteaza acum service-ulsi vei avea parte de servicii de reparatii masini de spalat de care vei fi 100% multumita!

 

Newsletter