Home STIRI STIRI 5 ani Bijuterii La Rosa

5 ani Bijuterii La Rosa

5 ani Bijuterii La Rosa
Louise Tanase
Vineri, 27.06.2014
Aceasta perioada este una deosebita pentru brandul La Rosa si intreaga sa echipa, de la maestrii bijuteri si pana la consilierii din magazinele sale. La Rosa sarbatoreste impreuna cu dumneavoastra 5 ani! Cu acest prilej, brandul de bijuterii ofera un cadou special: -15% reducere la orice pereche de verighete si inele de logodna La Rosa.

In anul 2009, La Rosa a inaugurat primul magazin din Romania, un boutique privat de verighete, inele de logodna si bijuterii, pentru ca mai apoi, in 2011, sa deschida alte doua noi magazine in Constanta si Craiova.

Creat din dragoste pentru bijuterii, brandul La Rosa este specializat in productia verighetelor si a inelelor de logodna, colectii realizate unicat sau in serie mica, din materiale pretioase de cea mai buna calitate.

Avand o experienta de peste 40 de ani, echipa din atelierul La Rosa confectioneaza verighetele din aur de 24 karate, fin-pur, la care adauga aliaje pentru a-l aduce la 14 karate sau 18 karate. In functie de preferinta si comanda clientului, orice model de verighete si inel de logodna poate fi realizat din diferite culori de aur, precum si pietre pretioase sau semi-pretioase.

Astfel, venind intotdeauna in intampinarea dorintelor clientilor sai, din 2009 si pana in prezent, La Rosa a livrat cu succes peste 5000 de comenzi.

Pentru a sarbatori impreuna cu dumneavoastra, in perioada 4 iulie - 11 iulie, La Rosa va ofera un cadou special: -15% reducere la orice pereche de verighete si inele de logodna La Rosa.

Descoperiti colectia de verighete La Rosa 2014 aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/verighete

inelele de logodna La Rosa cu diamante aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna/diamante

Inelele de logodna La Rosa cu cristale aici: http://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna/cristale

 

 

Newsletter