Home STIRI STIRI 4 pasi pentru o coafura perfecta toamna asta

4 pasi pentru o coafura perfecta toamna asta

4 pasi pentru o coafura perfecta toamna asta
Andreea Baluteanu
Marţi, 08.10.2019
Toamna rimeaza cu arta, cu culorile profunde si cu imaginatia poetica, asa ca ce moment e mai bun pentru a-ti schimba coafura? Stim ca, la cate preocupari ai, nu iti mai sta mintea si la un nou hairstyle, dar iti promitem ca recomandarea noastra e atat de simpla si de ispititoare incat te va convinge si pe tine sa dai o sansa schimbarii in sezonul actual.

Vezi mai jos cat de usor poti sa iti faci o coafura wow in aceasta toamna! Iti promitem ca vei arata incendiar in cel mai scurt timp!

Cum obtii coafura toamnei 2019

Dupa ceea ce ni s-a parut a fi secole" de dominatie a bobului, in sfarsit toamna 2019 aduce in prim plan parul lung! Cositele de Rapunzel sunt trendul sezonului, si nu putem decat sa ne declaram incantate de aceasta tendinta, extrem de ofertanta si de versatila. Pana la urma, daca bobul scurt ne punea la dispozitie optiuni limite de coafuri, parul lung reprezinta regalitatea" din acest punct de vedere: doar imaginatia e limita ta.

par lung

Nu te teme, insa, coafura pe care urmeaza sa ti-o recomandam nu iti va rapi minute pretioase in cursul diminetii. Promitem sa fie gata cat ai zice toamna" daca respecti pasii de mai jos! Dupa cum ai banuit, este vorba despre parul lung cu bucle lejere, hairstyle-ul care se va afla pe buzele tuturor in acest sezon! Iata cum sa il obtii!

1. Vopseste-ti parul intr-o culoare de toamna!

Pentru noi, toamna inseamna schimbare, inainte de toate. Iar a-ti colora cositele intr-o nunata de par in ton cu cromatica profunda si calda de toamna e o miscare geniala! Noi iti recomandam un saten cu suvite aurii, dulce si delicios, cu un balayage extrem de discret. Va fi baza perfecta pentru cele mai frumoase coafuri pentru toamna 2019.

Cum iti iese aceasta culoare in trend acum? Cu minunata vopsea de par Fanola! Imbogatita cu Ginkgo Biloba, culoarea va straluci intensa, dar, datorita formulei concepute cu grija pentru sanatatea ta, va proteja si parul, si scalpul. Firul de par este hidratat si matasos, iar vopseaua ofera o acoperire de 100% a firelor de par albe. Cu o gama extrem de diversa de 114 de nuante, stii ca e alegerea perfecta pentru toamna 2019.

Ca sa obtii o nuanta asemanatoare cu cea a modelului din imagine, noi iti recomandam Vopseaua de par castaniu deschis cald de la Fanola in nuanta 5.03.

Fireste, vei fi la fel de frumoasa abordand coafura toamnei 2019 si daca ai parul blond. Truc de milioane: deoarece aceasta culoare este cea mai predispusa estomparii si dezvoltarii reflexiilor galbui inestetice, iti recomandam Samponul de par Fanola No Yellow, ideal pentru a proteja nuanta parului blond sau decolorat. Produsul contine un pigment violet ce reduce tonurile nedorite de galben din parul vopsit blond sau suvitat.

2. Hidrateaza parul in profunzime

Secretul pentru un par care impresioneaza cu coafura toamnei 2019 este hidratarea. Oricat de wow ar fi coafura pe care ai ales-o, daca firul de par este deteriorat sau casant, efectul final va fi departe de cel la care visezi. Sfatul nostru este sa investesti intr-o gama cu profil hidratant pe timp de toamna pentru ingrijirea parului si, daca esti vopsita, sa alternezi cu produse special formulate pentru protectia culorii. Nu uita de uleiul de par sau de serul care apara cuticula de efectele devastatoare ale produselor pe baza de caldura.

3. Formeaza onduleurile

Coafura cu bucle a toamnei 2019 este mai usor de obtinut decat credeai. Desigur ca poti folosi un ondulator de dimensiuni mari, pentru bucle lejere, dar poti la fel de bine sa formezi singura onduleurile pe deget si sa le fixezi apoi cu agrafe. Aplica inainte o crema pentru bucle sau o spuma de par, alege metoda de formare a onduleurilor preferata si la final usuca parul cat este inca fixat in agrafe. Asa conferi rezistenta si suplete celor mai matasoase bucle de inger pe care ti-a fost dat sa le vezi.

Bonus: daca alegi sa renunti la ondulator si formezi manual buclele, te poti machia sau iti poti savura linistita cafeluta cat timp asptepti.

fata blonda

4. Pulverizeaza fixativ (optional)

Ca sa te asiguri ca hairstyle-ul tau rezista pe tot parcursul zilei, poti finisa cu un strat de fixativ. Dar este in regula si sa renunti la acest pas, deoarece coafura toamnei 2019 impresioneaza prin naturaletea sa.

Asigura-te ca esti cea mai cea in toamna 2019 si descopera si alte 35 de coafuri pentru parul mediu de purtat in acest an!

Umple-ti baia (si nu numai) cu extraordinarele produse de la Fanola! Le vei gasi online pe hnicosmetice.ro. HNIcosmetice.ro este importator si distribuitor al produselor Fanola in Romania. Verifica neaparat si sectiunea de produse profesionale pentru manichiura-pedichiura: ai la dispozitie culori fascinante, formule cu rezistenta superioara si cele mai tari gadgeturi pentru unghiile in trend ale toamnei!

 

Newsletter