Home STIRI STIRI 4 idei practice de cadouri de nunta pe care orice cuplu si le-ar dori

4 idei practice de cadouri de nunta pe care orice cuplu si le-ar dori

4 idei practice de cadouri de nunta pe care orice cuplu si le-ar dori
Irina Marinescu
Marţi, 25.09.2018
Fie ca ai fost invitat la o cununie civila sau la o nunta, cadoul perfect poate fi greu de ales. Indiferent de gradul de rudenie pe care il ai cu mirii, trebuie sa te asiguri ca le vei oferi un cadou pe care il folosi si peste ani de zile. Cadourile practice sunt intotdeauna binevenite, mai ales ca fiecare cuplu proaspat casatorit va avea nevoie de ele cand se muta in casa noua.

Electrocasnice

Aparatele electrocasnice usureaza oricui munca in bucatarie, mai ales ca nu exista niciodata prea putine idei pentru cadouri care sa se potriveasca in bucatarie. Daca sunteti prieteni apropiati, poti sa ii intrebi inainte ca cadou si-ar dori, asta ca sa scapi de grija ca s-ar putea sa aiba deja acel aparat.

Ca sa iti faci cateva idei, poti alege cadoul in functie de stilul lor de viata sau de preferintele culinare. Un storcator de fructe, un espressor, pentru iubitorii de cafea, un grill electric sunt doar cateva idei interesante. 

Aparate inteligente

Poate ca tinerii proaspat casatoriti nu ar cheltui neaparat banii pe aparate inteligente, insa sunt o adevarata economie de timp pentru oricine. In loc sa le oferi un aspirator clasic, mai bine ai alege un aspirator inteligent, programat sa faca singur curatenie in casa.

Iar daca urmeaza sa se mute in casa noua, poti sa le oferi un purificator de aer sau un termostat inteligent.

Diferite accesorii sau decoratiuni

Daca ti-e greu sa iti dai seama ce accesorii sau decoratiuni folositoare ai putea sa le oferi, gandeste-te cam ce s-ar potrivi in fiecare camera. In sufragerie s-ar potrivi un set de taburete, un set de pernute colorate pentru canapea sau un ceas de perete.

Pentru dormitor, poti opta pentru doua lampi chic de pus pe noptiera sau un set de lenjerie de pat pe care il gasesti AICI , de preferat din bumbac, deoarece este un material rezistent si catifelat.

Seturi de bucatarie

Cand vine vorba de ustensile pentru bucatarie, intotdeauna vei gasi ceva util, iar posibilitatile sunt numeroase. Le poti oferi un set de ustensile din lemn sau un set de cafea si ceai, impreuna cu un set de infuzoare pentru ceai. Daca sunt pasionati de vinuri, atunci o idee buna ar fi un suport decorativ pentru sticle.

Bineinteles, si cadourile cu valoare sentimentala sunt potrivite pentru un cuplu de tineri casatoriti sau chiar cele personalizate sau handmade. 

Sursa foto: Shutterstock

 

 

Newsletter